Lewandowski'den Messi ve Ronaldo açıklaması

Akın Ungan
22.12.2021 - 12:52 | Son Güncellenme: 22.12.2021 - 12:59

Bayern Münih'in yıldız Robert Lewandowski, Ballon D'or ödülü hakkında konuştu. Golcünün, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo açıklaması dikkat çekti.

Lewandowski'den Messi ve Ronaldo açıklaması

Bundesliga devi Bayern Münih'in golcü futbolcusu Robert Lewandowski, Alman basınına konuştu. Polonyalı yıldız, Ballon D'or ödülü, ve en iyi forvet gibi birçok konuda, açıklamalarda bulundu.

"Bu ödülü hak ediyor"

Attığı gollerle dünya basınının manşetlerini süsleyen Robert Lewandowski, Ballon D'or ödülünde adaylar arasında yer almış fakat bu ödülü Lionel Messi'ye kaptırmıştı. Lewandowski, o geceyi, Yılın forveti Ödülü'nü alarak kapattı. Messi, golcü futbolcu için yaptığı açıklamada "Herkes biliyor ki geçen yıl ödülü kesinlikle o hak etti. Bu konuda hepiniz hemfikiriz. Bence France Football ona 2020 Ballon d'Or'unu vermeli, çünkü bu ödülü hak ediyor. Robert Lewandowski'nin harika bir yıl geçirdiğini düşünüyorum. Her yıl kendisini geliştiriyor ve mükemmel bir forvet olarak gol atma yeteneğini de gösteriyor. Bu yıl gol kralı olarak ödüllendirildi. Tabii ki gelecek yıl da sahadaki duruşu sayesinde bu seviyesini sürdürebilir. Ayrıca, büyük bir kulüpte oynuyor." ifadelerini kullandı.

"Kariyerimde güzel bir andı"

Bu sözlerden çok etkilendiğini belirten Lewandowski, "Messi'nin bana yönelik sözleri beni gerçekten etkiledi. Boş sözler değildi, kariyerimde güzel bir andı" dedi.

"Onlar klasik forvetlerden değiller"

Yıldız oyuncu, en iyi forvetleri, "Messi ve Ronaldo'yu dahil ediyor muyuz? Onlar klasik forvetlerden değiller. Benzema yıllardır en iyilerden ya da Salah, Agüero, Kane, Henry, Brezilyalı Ronaldo var, Gerd Müller hakkında zaten diyecek söz yok" sözleriyle sıraladı.

Senin için hazırladığımız haberler