Biden'a bir tebrik de Hamilton'dan

08.11.2020 - 09:59 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 09:59

3 Kasım'da gerçekleştirilen seçimin ardından ABD'nin 46. başkanı Joe Biden oldu. Spor dünyasında birçok isim Biden'ın zaferine sessiz kalmadı. Formula 1 pilot Lewis Hamilton da Biden'ın seçim zaferini kutlayan isimlerden biri oldu. Peki Lewis Hamilton, ABD'nin yeni başkanı Joe Biden hakkında ne söyledi, düşünceleri ne? İşte detaylar...

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Formula 1'in en çok yarış kazanan pilotu Lewis Hamilton, ABD'nin 46'ıncı başkanı olarak seçilen Joe Biden'ı sosyal medya hesabından tebrik etti.

Mercedes pilotu Lewis Hamilton sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Biden ve Kamala Harris'in ABD seçimlerini kazandığını görmekten çok mutluyum. Kamala Harris'in seçilen ilk kadın başkan yardımcısı ve ilk renkli başkan yardımcısı olarak tarihe geçmesinden özellikle gurur duyuyorum. Bu, tarihte inanılmaz bir başarı" dedi. (BIDEN KAZANDI, LEBRON PUROYU YAKTI)

2020 Formula 1 sezonunda 282 puanla 1.sırada bulunan Lewis Hamilton, bu hafta sonu yapılacak olan Türkiye Grand Prix'si kazanması durumunda 7. şampiyonluğuna ulaşacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler