Leyla Lydia Tuğutlu kimdir ve kaç yaşında? (Elçin Hatun)

28.09.2020 - 17:51 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 17:55

TRT'de başlayan yeni dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi hakkında izleyiciler araştırmalar yapmaya başladılar. Elçin Hatun rolünü oynayan kim, gerçek isimleri ne gibi araştırma yapan izleyici kitlesi ayrıca Leyla Lydia Tuğutlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizi ve filmlerde oynadı gibi araştırmalar yapmaya başladılar. Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi oyuncu kadrosu ve rolleri nedir? Selçuklu Elçin Hatun kimdir, gerçek hikayesi ve fotoğrafı

Leyla Lydia Tuğutlu kimdir ve kaç yaşında? (Elçin Hatun)

TRT'de başlayan yeni dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi hakkında izleyiciler araştırmalar yapmaya başladılar. Elçin Hatun rolünü oynayan kim, gerçek isimleri ne gibi araştırma yapan izleyici kitlesi ayrıca Leyla Lydia Tuğutlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizi ve filmlerde oynadı gibi araştırmalar yapmaya başladılar. Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi oyuncu kadrosu ve rolleri nedir? Selçuklu Elçin Hatun kimdir, gerçek hikayesi ve fotoğrafı

Leyla Lydia Tuğutlu  29 Ekim 1989 yılında Almanya'nın Berlin kentibde dünyaya geldi. Miss Türkiye 2008 birincisi olan Leyla Lydia Turgutlu güncel olarak TRT 1 de başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Elçin Hatun rolünü canlandırıyor. 
 

Tuğutlu, 29 Ekim 1989'da Berlin'de doğdu. Türk bir baba ile Alman bir annenin kızıdır. İlkokula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Yarı zamanlı olarak konservatuvara devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Behiye Dr.Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladıktan sonra konservatuvarı bırakarak, ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Hâlen İstanbul Üniversitesi'nde Alman dili ve edebiyatı öğrencisidir. Tuğutlu, iyi derecede Türkçe; İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. ATV'de yayımlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Ardından Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Sonra ise Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanmaya başlayan Kızım dizisinde Candan karakteri ile başrol oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler