Lider Adanaspor!

08.03.2016 - 17:57 | Son Güncellenme: 08.03.2016 - 17:57

Bir zirve jest haftasıdır gidiyor. Geçen hafta berabere kalıp zirvede tutunan Adanaspor, bu hafta Erciyesspor'u 3-1 ile çok rahat geçti ve yerini sağlamlaştırdı. Artık üçüncü ve dördüncü takıma tam 4 puan fark yapan turuncu beyazlılar, zirvedeki iki rakibi, K.Karabükspor ve ADS'nin golsüz berabere kalması, diğer takipçisi MG Alanyaspor'un da son dakika golü ile aldığı beraberlik, en çok da Adanaspor'a yaradı. Haftanın son maçını oynayan Adanaspor, ligde kalma çabasındaki Erciyesspor'u rahat yendi ve son 10 haftaya büyük avantajla girdi.

ÖRNEK PROFESYONEL NDUKA!

Adana'daki maç dramatik bir profesyonelliğe de şahitlik etti. Maç sabahı Nijerya'da kızkardeşinin vefatı ile sarsılan Nduka Ozokwo, cenazeye gitmek yerine büyük bir özveri ile takımıyla maça çıktı. Maçtaki ilk golü de atan Nijeryalı oyuncu, turuncu beyazlıların alkışları ile oyundan çıktı ve kardeşine son görevi yapmak üzere ülkesinin yolunu tuttu. 

ŞANSSIZ KARABÜKSPOR!

Başlıktan yola çıkarak, şanslı Adana Demirspor, helal olsun Fevzi Elmas da diyebilirdik. Sezonun en etkili, en atak futbolunu oynayan mavi kırmızılı takım, Kulüp Başkanı Feridun Tankut'a da güzel bir doğum günü hediyesi vermek istedi. Herkesi aşan ev sahibi, kalesinde devleşen, birbirinden önemli kurtarışlarla maça damgasını vuran isimdi.

GAKKOŞ NİHAYET!

Son 8 haftada sadece Denizlispor'u 3-1 yenen, 3 haftadır kazanamayan, yeni hocası ile ilk maçına çıkan Vartaş Elazığspor 3-0'ı yakalayınca rahatladı. Bu rahatlık az daha pahalıya patlıyordu. Altınordu 90 ve artı sürede peş peşe iki gol yedi ve maçı 3-2'ye getirdi. Puanını 39'a getiren Elazığspor yeniden ilk iki hesabı yapmaya başladı. Altınordu'da ise işler hiç de iyi gitmiyor. Dört haftadır kazanamayan takım, bu sezon deplasmanlarda 4. mağlubiyetini aldı.

Senin için hazırladığımız haberler