Gaziantep Basketbol - Fenerbahçe Beko: 68-76 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
04.12.2022 - 19:47 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 20:37

Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Gaziantep Basketbol karşısında 76-68 kazandı. Sarı-Lacivertliler yoluna namağlup devam etti. İşte maç sonucu, yazılı özet.

Gaziantep Basketbol - Fenerbahçe Beko: 68-76 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Gaziantep Basketbol ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko, zorlu deplasmanda kazandı. Sarı-Lacivertliler, çok iyi başladıkları sezonu namağlup şekilde sürdürürken, liderlik koltuğuna oturdu.

Efes kaybetti, Fener zirveye yerleşti

Basketbol Süper Ligi'nde geride kalan 9 haftada oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'in Pınar Karşıyaka'ya kaybettiği haftada büyük bir avantaj elde etti. Yenilgisiz Sarı-Lacivertliler, 9'da 9 yaparak elde ettiği 18 puan ile 1. sıraya yerleşti.

Gaziantep'te işler iyi gitmiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde sezona iyi bir başlangı yapamayan Gaziantep Basketbol, 2 hafta üst üste mağlup oldu. Gaziantep temsilcisi, çıktığı 8 maçta 3 kez kanabildi ve topladığı 10 puan ile 14. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i uzatmada yıktı!
Habere Git

Fenerbahçe iyi başladı, Gaziantep toparladı

Fenerbahçe Beko, Gaziantep Basketbol karşısında çıktığı zorlu maça iyi başlayan taraf oldu. Sarı-Lacivertliler, ilk çeyreği 20-16 önde tamamladı. Maçın ikinci çeyreğinde toparlanmayı başaran ev sahibi ekip, maçı da çevirmesini bildi. Gaziantep Basketbol, 26-15 bitirdiği çeyreğin ardından soyunma odasına 42-35 önde girdi.

İkinci yarı Fenerbahçe'nin!

Maçın ikinci yarısında ise oyuna ağırlığını Fenerbahçe Beko koydu. Üçüncü çeyreği 19-14 alan Fenerbahçe, son periyodu ise 22-12 gibi bir farkla kazandı. Sarı-Lacivertliler, maçı rakibinin 8 sayı önünde bitirdi.

Motley: "Güzel bir galibiyet oldu"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Johnathan Motley, "Çok çok iyi bir takım. Çok sert oynadılar. İkinci yarıda o yoğunlukla eşleşebildiğimiz için çok mutlu oldum. Güzel bir galibiyet oldu bizim için" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Bahçeşehir Koleji’ni devirdi!
Habere Git

Itoudis: "Zayıflıklarımızı değerlendirmeye çalıştılar"

Fenerbahçe Başantrenörü Dimitris Itoudis ise "Gaziantep'i tebrik ediyorum. Çeşitli yorgunluklarımız vardı. Rakip stratejik olarak son derece hazırdı. Zayıflıklarımızı değerlendirmeye çalıştılar. Ama biz de değişiklikler yaptık. Savunmada sadece 26 sayı verdik. Ribaundlarımıza sahip çıktık." dedi.

"Efecan Birsen'i ayrıca değerlendiriyorum"

Sözlerine devam eden Dimitris Itoudis, "Takımı tebrik ediyorum. Herkes değerli katkılar verdi. Efecan Birsen'i ayrıca değerlendiriyorum. Ona ayrıca bir paragraf açmak lazım" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler