Lider rövanşı almak istiyor!

Eren Tuncay
07.04.2021 - 10:26 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 13:48

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar 'Beşiktaş - Alanyaspor muhtemel 11'ler' ve 'Beşiktaş sakat ve cezalı oyuncular' aramalarını sıklaştırdı. İşte maç öncesi tüm detaylar...

Lider rövanşı almak istiyor!

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in lideri Beşiktaş, 33.hafta maçında bu akşam Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Vodafone Park Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek.Öztürk’ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Alpaslan Dedeş yaparken, 4.hakemlik görevini ise Alper Çetin üstlenecek. VAR hakemliğini ise Koray Gençerler yapacak. Son 2 maçta 5 puan yitiren Kara Kartal bu akşam galip gelerek yeniden uçuşa geçmek istiyor. Detaylar haberde…

Beşiktaş - Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş ile Alanyaspor arasındaki maç beIN Sports 1’den naklen ekranlara gelecek. Maç öncesi, maç esnası ve maç sonundaki tüm gelişmeler Ajansspor’da olacak.

VAR   : Koray Gençerler
AVAR : Serkan Ok

İki takımın ligdeki durumu

Ligde son olarak Kasımpaşa’ya 1-0 kaybeden Beşiktaş, son 2 maçta 5 puan kaybı yaşadı. Sergen Yalçın yönetimindeki siyah-beyazlılar, 64 puanla lider durumda. Oynadığı son 2 maçtan da yenilgiyle ayrılan Alanyaspor ise 49 puanla 5.sırada bulunuyor.

Usta ile çırak karşı karşıya

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile Aytemiz Alanyaspor’u çalıştıran Çağdaş Atan bu akşamki maçta birbirine rakip olacak. Ligin ilk yarısında Alanya’da oynanan maçı Akdeniz ekibi 2-1 kazanmıştı. Alanyaspor’un gollerini şu anda Trabzonspor’da oynayan Bakasetas atarken, Beşiktaş’ın golü Aboubakar’dan gelmişti.

Beşiktaş ve Alanyaspor’daki eksikler

• Beşiktaş’ta golcü futbolcu Vincent Aboubakar sakatlığı sebebiyle bu maçta yok. Hasic de yine takımını yalnız bırakacak. Mensah ve Ghezzal maç kadrosunda yer alıyor. Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz’ün durumu ise son yapılacak testin sonucuna göre belli olacak.

• Alanyaspor ekibinde ise sakatlıkları devam eden Efecan Karacan ile Steven Caulker Beşiktaş karşısında sahada olmayacak.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş
Ersin
Rosier
Welinton
Vida
Rıdvan
Josef
Atiba
Mensah
Ghezzal
Ljajic
Larin

Alanyaspor
Marafona
Juanfran
Fatih
Tzavellas
Moubandje
Siopis
Berkan
Kadzior
Salih
Davidson
Bareiro

Beşiktaş ile Alanyaspor arasındaki maçlar

İki ekip lig tarihinde bugüne dek 9 kez karşı karşıya gelirken, siyah-beyazlılar 7 kez sahadan galip ayrıldı. Alanyaspor ise rakibine karşı tek galibiyeti bu sezonun ilk yarısında 2-1’lik skorla aldı. Bir maçta ise iki takım puanları paylaştı. Turuncu-yeşilli takım İstanbul'daki rövanş maçını da alarak Beşiktaş'a karşı bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor.

Beşiktaş’ta 4 futbolcu ceza sınırında

Şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş’ta Alanyaspor maçı öncesinde Necip Uysal, Valentin Rosier, Cyle Larin ve Josef de Souza sarı kart görmeleri halinde 34. haftada oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler