Galatasaray - İstanbulspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? (İşte 11'ler)

25.01.2024 - 12:13 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 19:03

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, İstanbulspor karşısında galibiyet ağırlıyor. İşte 11'ler ve tüm detaylar...

Galatasaray - İstanbulspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? (İşte 11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bu akşam sahasında ligin son sırasında yer alan İstanbulspor'u ağırlayacak. Süper Lig'de geride kalan 21 haftada 54 puan toplayan ve 2. sırada yer alan Galatasaray, İstanbulspor'u sahasında yenmek ve zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Aslan, hata yapmak istemiyor

Bu mücadeleden 3 puanla ayrılmak isteyen Aslan, ligin kritik haftalarına girilirken hata yapmak istemiyor. İstanbulspor ise güçlü rakibini deplasmanda yenerek Süper Lig'in en alt sırasından kurtularak yukarı doğru çıkmayı hedefliyor. 

Cimbom'da İstanbulspor maçı öncesi dört eksik

Galatasaray'da 4 futbolcu, İstanbulspor maçının kadrosunda yer alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan ve aynı zamanda sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, bu akşamki maçta görev yapamayacak.

Galatasaray'da Davinson Sanchez de müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'in genç yıldızını istedi!
Habere Git

istanbulspor'da Osman Zeki Korkmaz ile güldü

Trendyol Süper Lig'in "son şampiyonu" unvanına sahip takımlarla oynadığı son 10 maçın hiçbirinde kalesini gole kapatamayan İstanbulspor, son beş karşılaşmayı gol atamadan kaybetti.

Deplasmanda şimdiye dek 10 maça çıkan istanbulspor, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken tek galibiyetini geçtiğimiz hafta yeni teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz önderliğinde Kayseri'de aldı.

11'ler belli oldu

  • Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Davinson, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha

  • İstanbulspor: Alp, Okan, Simon, Mehmet, Ali, Sambissa, Loshaji Muaammer, Modestas, Ndao, Emir Kaan

Sacha Boey kadroda yok

Galatasaray'da Sacha Boey, İstanbulspor maçı kadrosunda yer almadı. Sarı-Kırmızılı takımda Barış Alper Yılmaz, İstanbulspor karşısında sağ bekte oynayacak

Galatasaray - İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Rams Park'ta oynanacak olan maçı, Bahattin Şimşek yönetecek. Kritik mücadele 25 Ocak Perşembe günü 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray - İstanbulspor maçının hakemi kim?

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, bugün saat 20.00’de İstanbulspor’u ağırlayacak. Müsabakada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Murat Altan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Direnç Tonusluoğlu olacak.
Müsabakanın VAR koltuğunda ise Onur Özütoprak oturacak. Hakan Ceylan ve Mustafa Savranlar da AVAR’da görev yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler