'LİG AŞ kurulmalı'

19.11.2020 - 18:37 | Son Güncellenme: 19.11.2020 - 19:45

Son dakika spor haberleri... Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu. Çebi, pandemi döneminde TFF'nin kulüplere destek vermediğini söylerken, 'LİG AŞ kurulmalı' dedi. İşte detaylar...

'LİG AŞ kurulmalı'

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Başkan Ahmet Nur Çebi, TFF'nin pandemi sürecinde kulüplere destek vermediğini söyleyerek, sitem etti. 

Çebi, ''TFF, 'Bakın başınızın çaresine' diyor. Koronavirüs testlerini bile kulüpler ödüyor, federasyon en ufak destek vermiyor. Ellerinde kaynak yok. Keşke zor günler için kaynak ayırsalardı. Umarım bu ders olur'' dedi.

Ahmet Nur Çebi, futbolu artık kulüplerin kendisinin yönetmesi gerektiğine bilerterek, ''Lig AŞ kurulmalı. Mesela kulüpler de yayın ihalesine girebilimeli'' dedi.

Çebi, FIFA ve UEFA'yı da eleştirdi. İki kurumun da pandeminin ilk günlerinde kulüplerin sözleşmelerde kesintiler yapabileceğini açıkladığını ama sonrasında bu tutuma aykırı hareket ettiğini söyledi. 

Çebi, ''Ben mücbir sebepten futbolcuya indirim yaptığımda kabul etmiyor. Ama UEFA kendisi bana 'Mücbir sebepten ötürü gelirini yüzde 15 indirdim' diye yazı yolluyor! UEFA ve FIFA futbolcu sendikası gibi davranıyor'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler