Eşin Grup Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Toros'tan Önemli Açıklamalar

Burak Alaca
04.05.2023 - 14:36 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 15:25

Eşin Grup Nazilli Belediyespor’un başarılı teknik direktörü Mesut Toros’tan gündeme dair açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Eşin Grup Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Toros'tan Önemli Açıklamalar

Nazım Türknas-AJANSSPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcilerinden Eşin Grup Nazilli Belediyespor'un başarılı teknik direktörü Mesut Toros gündemi değerlendirdi.

"Çok iyi bir ekibe sahibiz"

Gol yllarındaki şansızlıklarını Arnvautköy ve Şanlıurfaspor maçlarında üzerlerinden attıklarını belirten Toros “Takımımız çok iyi maçlar çıkarıyor ve güçlü bir performans sergiliyordu. Ancak maalesef pozisyonlarımızı gole çeviremiyorduk. Arnavutköy maçında da Şanlıurfaspor maçında da diğer maçlarda ki gibi çalıştık aslında, yine pozisyonlara girdik ve nihayetinde kazanmasını da bildik. Zaten takımımız hafta içi hazırlanırken de çok istekli ve arzuluydu, çok iyi bir ekibe sahibiz. Neredeyse hiç pozisyon vermeden, şampiyonluk adayı Şanlıurfaspor'u mağlup etmeyi başardık." ifadelerini kulladı.

"Aynı sinerjiyi oluşturmalarını rica ediyorum"

Şanliurfaspor maçındaki taraftar desteğinin ilerleyen haftalarda da sürmesi için taraftarından bir ricada bulunan Toros "Şanlıurfaspor maçında, sezon başından beri taraftarımız ilk kez bu kadar ciddi destek verdi. Galibiyette onların da önemli bir payı var, her birisine teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sebeple Nazilli Belediyespor camiasına, bizlere ilk günden bu yana güvendikleri için teşekkürlerimi iletiyor ve bundan sonra daima Şanlıurfaspor maçında ki sinerji gibi bir sinerji oluşturmalarını rica ediyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Mesut Toros'un yeni takımı belli oldu!
Habere Git

"Taktiklerimize bağlı kalarak devam etmeye çalışıyoruz"

Takımın içinde bulunduğu duruma rağmen mücadele ettiklerini vurgulyan başarılı çalıştırıcı "Sondan 4. Sırada alıp, oyuncularının ayrıldığı ve yerlerine devre arasında da takviyeler yapamadığımız bir takım var. Sportif direktörümüz, yönetimimiz, belediye başkanımız güzel destek veriyorlar sağ olsunlar. Bunun nihayetinde bizler de çalışmalarımıza, taktiklerimize bağlı kalarak devam etmeye çalışıyoruz." dedi.

"Unuttukları şey Mesut Toros oldu!

Ligin sonuna yaklaşılırken temkini elden bırakmamak gerektiğinin farkında olduklarını vurgulayan Tors "6 puanlık bir fark var, bizim de bir BAY haftamız var. Haliyle mutlaka puanlar almak zorundayız. Umuyorum kalan haftalarda sergileyeceğimiz futbol ve performansla birlikte bu ligde kalacağız. Henüz biten bir durum yok, bu yüzden tedbirli olmak zorundayız. Normalde tüm takımlar maç fazlamız olmasından dolayı küme düşme adayı için Nazilli Belediyespor’u gözüne kestirmişti ama unuttukları en büyük şey Mesut Toros faktörü oldu.” dedi.
 

"Şampiyonluğa oynamak istiyoruz"

Önümüzdeki sezon itibarıyla Nazilli Belediyespor ile üst lige çıkmayı hedeflediğini beliten Toros "Önümüzdeki sezon artık üst ligde ya da üst lige çıkmaya aday takımlarda görev almak istiyorum. Artık Nazilli Belediyespor’un da şampiyonluğa oynaması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah hep birlikte Nazilli Belediyespor’un şampiyonluğa oynayan kadrosunun başında oluruz.” dedi.

İlgini Çekebilir
Fethiyespor'da Mesut Toros gitti
Habere Git

10. sırada bulunuyor

Eşin Grup Nazilli Belediyespor, 2. Lig Beyaz Grupta oynadığı 34 maçta topladığı 45 puanla 10. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler