"Ligde kalacağımızı düşünüyorum"

11.03.2017 - 23:19 | Son Güncellenme: 11.03.2017 - 23:19

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında sahasında Gaziantep Basketbol'u 78-71 yenen Best Balıkesir'in başantrenörü Hakan Demir, "Takım savunmasını en iyi şekilde yaptık. Takım biraz daha oturmaya başladı. Böyle oynarsak ligde kalacağımızı düşünüyorum." dedi. 

Demir, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin flaş takımlarından birisine karşı galip geldiklerini söyledi.

Çok iyi bir savunma yaptıklarını belirten Demir, "Takım savunmasını en iyi şekilde yaptık. Takım biraz daha oturmaya başladı. Böyle oynarsak ligde kalacağımızı düşünüyorum. Kazanarak devam etmemiz lazım. Maçın sonunda bazı hatalar yaptık. İnşallah bundan sonra daha da iyi olacağız." diye konuştu.

Best Balıkesirli basketbolcu Delroy James, çok önemli bir galibiyet aldıklarını aktararak, "Bütün hafta boyunca bu maçın bizim için çok önemli olduğunu ve kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Teknik ekip bizi maça çok iyi hazırladı. Biz de çok büyük bir mücadele gösterdik. Herkesi tebrik ediyorum. Galibiyetten dolayı mutluyuz." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler