Adana Demirspor'dan Murat Sancak Ligden Çekilmeme Kararının Sebebini Açıkladı

Burak Alaca
01.03.2023 - 21:58 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 00:04

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Omuz Omuza yardım kampanyasında lige devam etme kararlarının arkasındaki sebepleri açıkladı. İşte tüm detaylar.

Adana Demirspor'dan Murat Sancak Ligden Çekilmeme Kararının Sebebini Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, katıldığı "Omuz Omuza" yardım kampanyasında neden ligden çekilme kararı almadıklarını açıkladı.

"Bölge insanı için bunu yapacağız"

Lige devam etme kararlarını şehirdeki insanların psikolojisini de düşünerek verdiklerini belirten Sancak "Biz ligden çekilmedik. Takdir edenler de oldu, eleştirenler de. İnsanların morale de ihtiyacı var. En azından futbol oynanan bir şehir olsun diyerek devam etme kararı aldık. Evet bizim için de çok zor ama bölge insanı için bunu yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Konteyner mahalle yaptırıyoruz"

Futbolcuların psikolojisine ve konteyner mahlle yaptırdıklarına değinen Murat Sancak "Futbolcularımız tedirgin olmasınlar diye, bir konteyner mahalle de yapıyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
CANLI | Gençlik ve Spor Bakanı açıkladı! Lig 2 hafta şifresiz...
Habere Git

Adanaspor çekilmişti

TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor, Kahramanmaraş merkez üslü depremin ardından ligden çekilme kararı almıştı. Adanaspor ligde 22 maç sonunda topladığı 25 puan ile 12. sırada yer alıyordu.

ADS Avrupa'yı kovalıyor

Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Adana Demirspor, 22 maçta 39 puan topladı ve ligin 5. sırada yer alıyor. Akdeniz ekibi 3 ve 4. sıradaki Beşiktaş'la Başakşehir'in yalnıza 1 puan gerisinde bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler