"Ligin en kötü top oynayan takımı Fenerbahçe..."

05.11.2017 - 22:27 | Son Güncellenme: 05.11.2017 - 22:27

"Ligin en kötü top oynayan takımı Fenerbahçe..."

AJANSSPOR - NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, futbol gündemini değerlendirdi.

Aykut Kocaman, dün istifa edeceğini açıkladı aslında. Gereğini yapacağım demek, istifa edeceğim demektir çükü. Ancak şu ana kadar hiçbir şey yok. Salı'ya kadar da olmayacak gibi.

 

Ligin en kötü futbol oynayan takımı şu anda Fenerbahçe. Trabzonspor ile çekişirler. Şu anki durumları acı verici bir karikatür.

 

Fenerbahçe benim hayatım demek normal değil. Fenerbahçe hakkında her şeyi en iyi ben bilirim demek de doğru değil. Fenerbahçe'yi bu anlayış yönetmemeli.

 

Puan durumunda Fenerbahçe'nin yerini arıyoruz. Çok enteresan. Bu böyle devam edemez. Bir şeyler yapılması lazım. Fenerbahe bu değil. Aykut Kocaman, puan farkı suni demişti geçtiğimiz haftalarda. Doğru demiş. Çünkü farkın çok daha fazla olması lazımdı.

 

Aykut Hocanın bırakıp gitmesi de aslında çok mantıklı değil. Kim gelecek, kim düzeltecek bu durumu. İsmi geçen kişiler hiç doğru değil. Yeniden Advocaat sendromu yaşanır. Şu ana kadar ki durum dediğim gibi acı verici bir karikatür. Bu karikatürde de bana göre gelecek en doğru kişi Yılmaz vural.

Fenerbahçe, başkan ve hocadan ibaret değil. Milyonlarca Fenerbahçeli, ne olduğunu merak ediyor. Konuşan yok. Böyle olmaz.

Ben oynanan 11 haftaya göre yorum yapıyorum. Olanın üzerinden konuşup analiz yapıyorum. Gelecekle ilgili bir şey diyemem. Ben kupon bile tutturamıyorum (gülüyor). İnsanlar oğluna forma almış, kendine almış. Bilet alıp maça geliyor ve izlediği futbol ortada.

Aykut Kocaman'ın taktiği uyutma üzerine. Konyaspor'da uyutabiliyorsun. Buna bir şey diyen de olmuyor. Mesela Konya - Kayseri maçında Kayseri'yi uyutabilsin. Ancak Fenerbahçe maçında hiçbir rakip uyumaz. Çünkü parlıyor o forma. 19 tane şampiyonluğu var.

Beşiktaş'ın en iyi oyuncuyu Fenerbahçe'ye getirirsen 15 gün sonra Fenerbahçeli oyunculara döner. Bu iş biraz böyledir.

Fenerbahçe basket takımı taraftarlığı diye bir şey çıktı ortaya. Eskikden Efes taraftarlığı vardı. Bu böyle olmaz.

Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın başında olsaydı orta sahada Necip ve Atiba'yı oynatırdı.

Senin için hazırladığımız haberler