Transfer Haberleri | Ligue 1 ekibi Fenerbahçeli yıldız için fiyatı yükseltti!

20.01.2024 - 22:41 | Son Güncellenme: 20.01.2024 - 22:55

Fransa Ligue 1 takımlarından Lyon, Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek için bonservis miktarını yükseltti. İşte detaylar.

Transfer Haberleri | Ligue 1 ekibi Fenerbahçeli yıldız için fiyatı yükseltti!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu İsmail Yüksek, sergilediği performansla birçok Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Le Progres'in haberine göre Fransa Ligue 1 takımlarından Lyon, sarı lacivertlilere İsmail Yüksek için 11 milyon Euro teklif etti. Fransız ekibi, daha önce Yağız Sabuncuoğlu'nun paylaştığı habere göre Fenerbahçe'ye 8+4 milyon euro teklif etmişti.

Marsilya da İsmail Yüksek'i takibe aldı

Ligue 1'in bir başka takımlarından Marsilya, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki defansif orta sahası için teklif yapmaya hazırlanıyor. Le Progres'in aynı haberinde ayrıca Marsilya'nın da İsmail Yüksek için masada olduğu iddia edildi. Fenerbahçe, sezon başında Marsilya'dan Cengiz Ünder'i 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı. Cengiz Ünder, sarı lacivertli formayla çıktığı 18 maçta 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Bu sezon 2 kırmızı kart gördü

İsmail Yüksek, Fenerbahçe formasıyla son iki sezonda 3 kırmızı kart gördü. Milli futbolcu bu sezon Süper Lig'de Ankaragücü ve Trabzonspor maçlarında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 24 yaşındaki futbolcu geçen sezon ise Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. İsmail Yüksek, kariyerinde en fazla kırmızı kart gördüğü sezonu 2023-2024 sezonunda yaşadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferinde geri sayıma geçti!
Habere Git

Krunic geldi, Samsunspor maçında yedek başlayacak

Milli futbolcunun, Fenerbahçe'nin Milan'dan satın alma opsiyonu ile kiraladığı Rade Krunic'in gelmesiyle Samsunspor maçında yedek başlaması bekleniyor. Fenerbahçe'nin yarınki Samsunspor maçındaki orta sahasının Szymanski, Fred ve Krunic'le çıkması bekleniyor. Ayrıca sarı lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür ve İrfan Can Kahveci yerlileri ile maça çıkacak.

İsmail Yüksek'in 2023-2024 sezonu performansı

Fenerbahçe ile 62 maça çıkan İsmail Yüksek, toplamda 2 gol ve 4 asist üretti. 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon süre aldığı 29 maçın 23'ünde ilk 11'de yer aldı. 1 gol ve 3 asistlik performans sergileyen milli futbolcu, 4 sarı kart ve 2 kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler