Lille Fenerbahçe'den iki yıldızı transfer için izliyor!

Burak Alaca
12.12.2023 - 22:54 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 23:17

Fransa Ligue 1 ekibi Lille, Fenerbahçe'den 2 ismi izlemeye aldı. İşte Fransız ekibinin transferini düşündüğü o 2 yıldız...

Lille Fenerbahçe'den iki yıldızı transfer için izliyor!

AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’de altyapıdan gelen futbolculara Avrupa takımlarının ilgisi devam ediyor. Sarı lacivertli takımın altyapısında oynayan iki futbolcuyu Fransa ligini önemli takımlarından Lille tarafından izlenme alındı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızları Lille'in radarında

Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı gibi Türk futbolculara şans veren Lille’in, Fenerbahçe altyapısından U19 takımında forma giyen Kerem Kayaarası ve Emirhan Arkutçu için Scout ekibini görevlendirdiği ve oyuncuların raporlarını istediği öğrenildi.

Lille scoutları canlı olarak Fenerbahçeli gençleri izledi

Lille takımı adına Franck Beria’nin geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe’nin 2-0 mağlup olduğu Konyaspor maçını canlı izleyerek Kerem ve Emirhan’ın performansları hakkında notlar aldı.

İlgini Çekebilir
Uğur Dündar: "Fenerbahçe olarak çok mağdur edilmiş bir kulübüz"
Habere Git

Kendilerinden büyüklerle rekabet ediyorlar

U19 liginde 2004-2005 ağırlıklı futbolcular yer alırken Kerem ve Emirhan’ın kendilerden bir kaç büyük oyuncularla rekabet ediyor.

Kerem Karaarası kimdir?

18 Mart 2006 doğrumlu olan ve Fenerbahçe altyapısından yetişen Kerem Karaarası, santrafor mevkisinde forma giyiyor. Kerim bu sezon (2023 - 2024) 11 maçta 5 gol attı.

Emirhan Arkutçu kimdir?

14 Oca 2006 doğumlu olan ve 2019 yılında Kartal Sportiif AŞ’den Fenebrahçe altyapısında transfer olan Emirhan Arkutçu, orta saha mevkisinde ve kanatlarda forma giyiyor. Emirhan bu sezon (2023-2024) 11 maçta 5 gol attı.

İlgini Çekebilir
Uğur Dündar: "Fenerbahçe olarak çok mağdur edilmiş bir kulübüz"
Habere Git

Avrupa takımlarının dikkatini çektiler

Kerem ve Emirhan’ın Lille dışında Avrupa'dan Fransız ve Alman takımlarından bir kaçının daha dikkatini çektiği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler