Lille Neymar’ın psikolojisini bozdu! Maç sonu olay

03.04.2021 - 23:17 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 23:25

Fransa Ligi’nde Lille’in Paris Saint Germain’i 1-0 yendiği maçta kırmızı kart gören Neymar soyunma odası tünelinde kendisi gibi oyundan atılan Tiago Djalo ile kavga etti. Ünlü yıldızın öfkesi sonucu arbede çıktı, ortalık karıştı. İşte detaylar…

Lille Neymar’ın psikolojisini bozdu! Maç sonu olay

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Fransa Ligue 1’de oynanan Paris Saint Germain-Lille maçı sonucu kadar olayları ile de konuşuldu. Konuk ekibin 20. dakikada Jonathan Davis’in attığı golle 1-0 kazandığı karşılaşma PSG’nin şampiyonluk hayallerini iyice zora soktu.

İkisi de atıldı

Mücadelenin son anlarında rakibinin faulüyle yerde kalan Neymar, taça çıkan topu almak isterken rakibi Tiago Djalo’yu itti. Hakem bu pozisyonda daha önceden kartı bulunan iki futbolcuya da sarı kart göstererek hem Neymar’ı hem de Djalo’yu oyundan attı.

Tartışma tünele taşındı

Ancak sinirlerine hakim olamayan Neymar, rakibiyle sahayı terk ederken de tartışmaya devam etti. Tartışma soyunma odası koridorları girişinde ufak çaplı bir kavgaya dönüştü. Yaşanan gerilimi araya giren görevliler önlerken, Neymar’a bu davranışından dolayı birkaç maç ceza gelebileceği ifade edildi.

PSG hem liderliği hem averajı verdi

Mücadele sonunda Fransa Ligi’nde 66 puana ulaşan Lille şampiyonluk yolunda avantaj saplarken Paris Saint Germain hem 63 puanda kaldı hem de ikili averajı rakibine kaptırdı.

Neymar tartışılmaya başlandı

Neymar'ın Paris Saint-Germain'e geldiği günden bugüne kaçırdığı maç sayısı şu şekilde:

* 2020-21 sezonu: 24 maç 
* 2019-20 sezonu: 21 maç
* 2018-19 sezonu: 27 maç
* 2017-18 sezonu: 26 maç

 

JONATHAN DAVID GOLÜ YUSUF YAZICI'YA ARMAĞAN ETTİ

Senin için hazırladığımız haberler