Lille taraftarından Burak Yılmaz'a olağanüstü karşılama!

07.05.2021 - 12:43 | Son Güncellenme: 07.05.2021 - 12:55

Geç yaşına karşın Fransız Lille ekibinde harikalar yaratan Burak Yılmaz, Lens deplasmanı öncesi taraftardan anlamlı destek aldı. İşte detaylar...

Lille taraftarından Burak Yılmaz'a olağanüstü karşılama!

AJANSSPOR - HABER

En son 2010-2011 yılında Ligue 1'de mutlu sona ulaşan Lille OSC, 10 yıllık aradan sonra şampiyonluğa hiç olmadığı kadar yakın. Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın sahadaki performansları, bir anlamda dışarıya da yansıdı.

 

Özellikle, 36 yaşına rağmen Avrupa'nın göbeğinde gollerine devam eden Burak, Lille taraftarının gönlünde taht kurdu. Milli futbolcumuzu onlarca taraftar Lens deplasmanı öncesinde karşıladı. Türk bayrakları ve kırmızı meşaleler eşliğinde karşılanan Yılmaz, o anlara aracında şahit oldu.

"Lille'in her maçı kader maçı..."

Paris Saint-Germain'in 1 puan önünde şampiyonluğa koşan Lille, son derece kritik bir viraja girdi. Bugün ligin flaş ekibi Lens ile kozlarını paylaşacak ekip, önümüzdeki hafta Saint-Etinne ile ve son olarak Angers'la boy ölçüşecek. Bu üç maçta Burak'a büyük görev düşüyor.

Burak Yılmaz'ın Fransa defteri

20 yıllık futbol kariyerinde ilk kez bir Avrupa ekibinde forma giyen Burak Yılmaz, bu sezon Lille'de 30 maça çıkarken, takımına 15 gol; 5 asistlik katkı sağladı. 129 dakikada 1 gol atma başarısı gösteren oyuncu; 15 golle Lille'in en skorer oyuncusu konumunda. 

 

Senin için hazırladığımız haberler