Lille Teknik Direktörü Genesio'dan öz eleştiri! "Uyuşuk davranıyoruz"

13.08.2024 - 18:20 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 18:26

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Fenerbahçe ile rövanş maçına çıkacak olan Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio, takımının eksik yönlerini açıkladı.

Lille Teknik Direktörü Genesio'dan öz eleştiri! "Uyuşuk davranıyoruz"

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda eşleştiği Lille ile rövanş maçına çıkmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler Fransa'da oynadığı ilk maçı 2-1 kaybetti. Turun düğümü Kadıköy'de çözülecek.

Genesio'dan öz eleştiri

Dün yapılan basın toplantısına sırt ağrıları gerekçesiyle katılamayan Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio L'Equipe'e açıklamalarda bulundu. Genesio, takımının eksik yönlerini sıraladı.

"Topa sahipken uyuşuk davranıyoruz"

Bruno Genesio, "Topa sahipken uyuşuk davranıyoruz. Daha hızlı ilerlememiz gerekiyor. Takım çok duygusal olabiliyor. Küçük bir sıkıntıda bile sakinliğimizi kaybedebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu iki transfer teklifi arasında tercihini yaptı!
Habere Git

"Lille en az XG'ye sahip takımlardan biri"

Genesio, "Bazen biraz fazla 'akademik' olabiliyoruz. Öğrendiklerimizi yapıyoruz ama son otuz metrede yaratıcılık ya da ilham eksikliği yaşıyoruz. Lille en az XG'ye sahip takımlardan biri" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe - Lille maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Lille arasındaki maçın 13 Ağustos 2024 Salı günü, saat 20.00'da oynanması planlandı. Ülker Stadyumu'ndaki mücadele EXXEN platformundan canlı yayınlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler