Lille’de ayrılık yakın! Liverpool’a gidiyor

12.08.2021 - 16:23 | Son Güncellenme: 12.08.2021 - 16:27

Transfer haberleri… Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik’in takımı Lille’de forma giyen Renato Sanchez, Liverpool yolunda. İşte detaylar...

Lille’de ayrılık yakın! Liverpool’a gidiyor

AJANSSPOR-HABER

Premier Lig’de geçen sezon umduğunu bulamayan Liverpool şu ana kadar yalnızca bir transefere imza attı. İngiliz ekibi 40 milyon Euro karşılığında Leipzig’in savunma oyuncusu Ibrahima Konate’yi renklerine bağladı. Kırmızılar ikinci transfer hamlesini ise Lille’den yapmaya hazırlanıyor. 

Şampiyonlukta öne çıkan isimlerden

İspanyol Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Liverpool’un ilk hedefi Renato Sanches. Fransız ekibinde Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik gibi lejyonerlerimizle şampiyonluk yaşayan Portekizli yıldız performansıyla ön plana çıktı. 

Barcelona'nın da transfer listesindeydi 

Başarılı orta saha oyuncusuna önce Barcelona talip oldu. Ancak ekonomik zorluklar içinde olan ve Messi'yi Paris Saint-Germain'e kaptıran Barça'nın Sanches'i alması da oldukça zor görünüyor.

Bayern Münih'te tutunamadı

Jurgen Klopp'un isteği doğrultusunda 23 yaşındaki futbolcu için devreye giren Liverpool, transferde bir adım öne geçti. Daha önce 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'dan Bayern Münih’e giden, ancak beklentileri veremediği için Premier Lig ekibi Swansea'ye kiralanan Sanches, kariyerinde yeniden yükselişe geçti.

Liverpool'dan Renato Sanches'e 47 milyon Euro

Lille'in 20 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Portekizli futbolcu için Liverpool’un tam 47 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtiliyor. İngiliz ekibinin menajeri Jurgen Klopp da 31 Ağustos'ta transfer döneminin kapanmasına kadar birkaç oyuncuyla daha anlaşabileceklerini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler