Lille'de Fenerbahçe maçı öncesi 3 eksik açıklandı!

05.08.2024 - 19:49 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 19:55

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Lille ile deplasmanda karşılaşacak. Fransız ekibinin teknik direktörü Bruno Genesio, bu maçta 3 ismin forma giyemeyeceğini açıkladı.

Lille'de Fenerbahçe maçı öncesi 3 eksik açıklandı!

AJANSSPOR - HABER

Avrupa'daki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Lille ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi Lille teknik direktörü Bruno Genesio, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Maça hırsla, dengeli ve makul başlayacağız"

Rövanş maçı öncesi şanslarını tehlikeye atmak istemediklerini belirten Bruno Genesio, "Şampiyonlar Ligi olan bu turnuvada basit maç yok. Her takımı yenebilmeniz gerekiyor. Her iki maçta da tüm taraftarlarımız ve kendimiz için her şeyimizi vereceğiz. Evimizde olacağız ve rövanş maçında şansımızı tehlikeye atmamak için maça hırsla, dengeli ve makul bir şekilde başlayacağız" dedi.

Lille'de 3 eksik

Genesio, yarın oynanacak olan ilk maç öncesi 3 eksiklerinin olduğunu ise şu sözlerle açıkladı: "Yarınki maçta 3 eksik oyuncu olacak. İyileşemeyecek olan İsmaili, ayak bileği burkulmasını tedavi eden Ayyoub ve ayrıca tamamen grubun bir parçası olan Nabil"

İlgini Çekebilir
Mourinho'dan Lille maçı öncesi transfer sözleri
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler