Lille'e bir Türk oyuncu daha! Trabzonsporlu yıldızı takibe aldılar...

İsa Kethüda
05.05.2021 - 11:19 | Son Güncellenme: 05.05.2021 - 11:34

Fransa Ligi'nde şampiyonluğa koşan Lille, Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı'dan sonra Abdülkadir Ömür'ü de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.

Lille'e bir Türk oyuncu daha! Trabzonsporlu yıldızı takibe aldılar...

Kadrosunda Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çeik ve Mustafa Kapı gibi önemli oyuncuları bulunduran ve Fransa Ligi'nde zirvede yer alan Lille bir Türk oyuncuyu daha transfer etmek istiyor. 

61 saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür için Fransa ekibi Lille’in teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

İki sezon önce 17.5 Milyon Euro bonservis bedeli ile Lille’e transfer olan ve özellikle bu sezon Fransa’da harikalar yaratan Trabzonspor’un eski yıldızları Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz’ın da formasını giydiği Lille’in Abdülkadir Ömür’e olan ilgili sürpriz olarak değerlendirildi.

Özellikle Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı’nın da etkisiyle Fransa ekibinin Abdülkadir Ömür’ü renklerine bağlamaya hazırlandığı belirtiliyor.

Burak Yılmaz bir süre önce Fransa basınına verdiği röportajda, “İmkanın olsa Türkiye’den Lille’e hangi oyuncuyu getirmek isterdin” sorusuna “Abdülkadir Ömür ve Dorukhan” şeklinde cevap vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler