"Limit arttırımı için uğraşıyorum"

13.09.2020 - 23:49 | Son Güncellenme: 13.09.2020 - 23:59

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 3-1 kazanılan Trabzonspor maçının ardından konuştu. Peki Ahmet Nur Çebi Trabzonspor maçı hakemi için ne dedi? Takımın harcama limitleri hakkında ne söyledi? İşte detaylar..

"Limit arttırımı için uğraşıyorum"

AJANSSPOR - HABER

Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor maçının hakemi Ali Şansalan hakkında konuşurken, harcama limitleriyle ilgili de görüş bildirdi.

"Takımı beğendim"

Haber Global'e konuşan Çebi; Trabzonspor galibiyetiyle ilgili, "Takımı beğendim. Daha iyi olacak inşallah. Trabzonspor'dan daha iyi top oynadık. Süreklilik önemli. Güzel günler bizim olur inşallah" dedi.

"Bu haftanın hakem mağduru Beşiktaş"

Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a hatalı penaltılar verildiğini belirten Çebi, "Bu hafta, Fenerbahçe ve Galatasaray'a verilen hatalı penaltılar izledik. Bugün de Beşiktaş'ın verilmeyen penaltısı var. 'Bu haftanın hakem mağduru Beşiktaş' olarak ilan edebilirsiniz" ifadesini kullandı.

"Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı istemiyorum"

Kulüpler Birliği Başkanı olmak istemediğini yineleyen Ahmet Nur Çebi, "Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı istemiyorum. Beşiktaş'ın yükü ağır. O yüzden kabul etmedim. Beşiktaş'ın işlerinin yoğun olmadığı bir süreçte hizmet etmeyi isterim" diye konuştu.

"Bizde ertelenmiş hali ile limitimiz bu kadar"

Beşiktaş'ın harcama limitini artırmak için uğraştığını ifade eden Beşiktaş Başkanı, "Yorumcular bizi anlamak istemiyor. Bizde ertelenmiş hali ile limitimiz bu kadar. Bizim ana borcun ertelenmesi gibi bir durum söz konusu değil. Limit arttırımı için uğraşıyorum. Sponsorluk gelirlerini arttırarak limit artışını sağlamak istiyoruz. Sanırım hafta içi halledeceğiz" açıklamasını yaptı.

"Bu sezonu Kovid ile nasıl yaşayacağız, bilemiyorum"

Koronavirüs testi pozitif çıkan teknik direktör Sergen Yalçın'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Çebi, "Hocamızın durumu gayet iyi. Covid olayına dikkat etmeliyiz. Bu sezonu Kovid ile nasıl yaşayacağız, bilemiyorum. Ben de 4. gün ve 7. gün 2 tane negatif aldım" diyrek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler