Limitsiz limitli! Fenerbahçe'de dikkat çeken detay...

31.08.2020 - 09:00 | Son Güncellenme: 31.08.2020 - 09:03

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kaç transfer yaptı? Yapılan transferlerin maliyeti ne kadar? Yapılan transferlerde kaç milyon Euro'nun üzerine çıkılmadı?

Limitsiz limitli! Fenerbahçe'de dikkat çeken detay...

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe, yaptığı transferlerle dikkat çekti. Sarı-lacivertliler kaç transfer yaptı? İmza atan futbolcuların içinde kaç milyon Euro'dan fazla alan oyuncu yok? Detaylar... 

Fenerbahçe'de maaş bütçesi düşecek

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen harcama limiti konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, maaş bütçesini belli bir seviyeye çekmeyi planlıyor. 64 milyon Euro'luk maaş bütçesini düşürmeyi planlayan yönetim, bu doğrultuda önemli adımlar attı.

2 milyon Euro'dan fazla kazanan yok

Sarı-lacivertliler kadrosuna 11 oyuncu katarken bu isimlerle uygun yıllık ücretlerle sözleşme imzaladı. Skor'un haberine göre; imza atan 11 futbolcu içinde 2 milyon Euro'nun üzerinde yıllık ücret alan oyuncu bulunmuyor. Fenerbahçe bu futbolculara yaklaşık 10.9 milyon Euro yıllık ücret ödeyecek.

Fenerbahçe'de ayrılacak futbolcular belli oldu

Topuk Yaylası kampının ardından Fenerbahçe'den gönderilecek oyuncular belli oldu. Teknik Direktör Erol Bulut'un yönetime verdiği listeye göre Frey, Tolgay Arslan, Allahyar, Murat Sağlam, Dirar, Rodrigues, Jailson, Oğuz Kağan Güçtekin, Mevlüt Erdinç ve Miha Zajc ile yolların ayrılması planlanıyor. 

Zanka, Serdar Aziz ve Sadık'ın durumu

Bu oyuncular ya satılacak ya da takasta kullanılacak. Zanka'nın durumu ise stoper transferinin ardından kesinlik kazanacak. Serdar Aziz-Sadık Çiftpınar ikilisinden biri de gönderilebilir.

Senin için hazırladığımız haberler