Linnes transferi için flaş yorum: "Lokomotiv Moskova'nın..."

24.06.2019 - 10:32 | Son Güncellenme: 24.06.2019 - 13:32

Linnes transferi için flaş yorum: "Lokomotiv Moskova'nın..."

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda dikkat çeken isimlerden biri olan Martin Linnes’in Lokomotiv Moskova’ya transfer olacağı gündeme gelmişti. Rus menajer Leonid Istrati, Lokomotiv’in Linnes için Galatasaray’a yaptığı teklifi değerlendirdi. Linnes, Galatasaray’dan ayrılıyor mu? İşte yaşanan gelişmeler…

Rus menajerden Linnes transferi için dikkat çeken yorum

Süper Lig’i yakından tanıyan menajerlerden biri olan Leonid Istrati, Rus ekibi Lokomotiv Moskova’nın Martin Linnes için Galatasaray’a yaptığı teklif hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Linnes'e övgü

Norveçli futbolcunun performansına değinen ve karakteristik özelliklerini anlatan Istrati, ”Linnes çok yönlü bir futbolcu. İki tarafta da oynayabiliyor. Ayrıca orta sahada da oynayabilir. Bu bence transferin değerini artıran bir unsur” dedi.

"Lokomotiv Moskova'nın Linness'e ihtiyacı var"

Linnes’in sözleşme uzattığını da dile getiren menajer, ”Linnes, Galatasaray ile sözleşmesini uzattı. Geçen sezon iyi oynadı. Lokomotiv’in yaptığı teklif normal. Lokomotiv Moskova’nın Linnes gibi bir futbolcuya ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Lokomotiv Moskova'nın Linnes için bonservis teklifi ne kadar?

Hatırlanacağı gibi Lokomotiv Moskova’nın, Martin Linnes’in transferi için 6 milyon Euro’yu gözden çıkardığı gündeme gelmişti.

Linnes, Galatasaray'da kaç para kazanıyor?

2016’da 2 milyon Euro karşılığında Molde’den transfer edilen 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon ortasında uzatılmış ve kazancı 950 bin Euro’dan 1.4 milyon Euro’ya çıkmıştı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler