Linnes'in maaşı Norveç'te olay yarattı!

14.04.2019 - 11:50 | Son Güncellenme: 14.04.2019 - 14:55

Linnes'in maaşı Norveç'te olay yarattı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'ın Martin Linnes ile yılda 1.4 milyon Euro karşılığında sözleşme imzalaması Norveç'te günün konusu oldu.

Norveç'in en çok kazanan futbolcusu Linnes

Martin Linnes'in, Elyounoussi (Southampton) ve Nortveidt'i (Fulham) geçerek Norveç'in en çok kazanan futbolcusu olduğu haberleri yapıldı.

"Norsk Hydro'nun CEO'sundan bile fazla kazanıyor"

Norveçli oyuncunun Solskjaer ve Tore Andre Flo gibi isimleri geçerek Riise ve Carew'den sonra Norveç futbol tarihinin en fazla kazanan üçüncü futbolcusu olduğu belirtildi. Ayrıca ülkenin en büyük üreticisi Norsk Hydro'nun CEO'su Svein Richard Brandtzaeg'in yıllık maaşını da geride bırakıldığı haberleri yapıldı.

"Son 8 maçta 1 dakika forma giydi"

Milli takımda son 8 maçta sadece 1 dakika forma giyebilen Martin Linnes'in yedeği olduğu Elabdellaoui'nin (Olympiakos) yeni imzaladığı sözleşmeyle yaklaşık 3 katını kazanacağı belirtildi.

Linnes ön planda

Martin Linnes'in Galatasaray'a transfer olduğu Molde'nin tüm takım bütçesinin 1.23 milyon Euro olduğu belirtildi. Ankaragücü'nden Stabaek'e imza atan Moukhtar'ın 110 bin Euro'ya ligin en fazla kazanan futbolcusu olduğu gündeme getirildi. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler