Lionel Carole, Kayserispor İle Yollarını Ayırıyor

10.01.2023 - 18:21 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 18:37

Süper Lig ekibi Kayserispor forması giyen Fransız oyuncu Lionel Carole'nin takımda sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı iddia edilmeye başlandı. Detaylar...

Lionel Carole, Kayserispor İle Yollarını Ayırıyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de oynadıığ son 4 karşılaşmada galibiyet alamayan Kayserispor'da Lionel Carole şaşkınlığı yaşandı. Fransız oyuncunun Sarı-Kırmızılı ekiple sözleşmesini feshetme hazırlıklarına başladığı iddia edildi. Detaylar...

Foot Mercato'da yer alan habere göre Carole, sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesini feshetme aşamasında. Oyuncu takımdan ayrılma kararı aldı. Carole, ayrılık sonrası kulüpsüz kalacağı ve gelen teklifleri bonservisi elindeyken değerlendirme altına almak istediği ifade edildi.

Bu sezon Kayserispor formasıyla 19 karşılaşmada görev alan Lionel Carole, 1 asist yapma başarısı gösterdi. Fransız oyuncu golle tanışamadı.

İlgini Çekebilir
Mario Gavranovic'ten Kayserispor'a kötü haber!
Habere Git

Transfermarkt verilerine göre Carole'ün piyasa değeri 1 milyon 700 bin Euro.

Galatasaray'da oynadı

11 Temmuz 2015 tarihinde, 1,5 Milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Fransız oyuncu, ilk kez Süper Lig'de forma giyme şansı yakalamıştı. 14 Temmuz 2015 tarihinde Galatasaray formasını ilk kez Ried Sv takımıyla oynanan hazırlık maçında giydi. 2-0 geriye düşülmesine rağmen Carole'nin 1 gol 1 asistle oynadığı maçı Galatasaray 3-2 kazanmayı başardı.

Galatasaray'dan Sevilla'ya gitti

Süper Lig ekibi Galatasaray'da son sezonunda gösterdiği performans sonrası gözden düşen Lionel Carole, İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer oldu. Kiralık olarak gittiği La Liga ekibinde sadece 4 karşılaşamda görev aldı. 

İlgini Çekebilir
Kayserispor'dan puan silme açıklaması: "Ceza tahkimden dönecek"
Habere Git

2018 yılında Galatasaray'dan ayrıldı

Galatasaray'a Sevilla'dan geri döndükten sonra forma şansı bulamayan Fransız bek oyuncusu Sarı-Kırmızılı ekibe geri döndükten sonra takımdan ayrıldı. Carole, daha sonra 2018 yılında Strasbourg ekibiyle sözleşme imzaladı. Toplam 68 karşılaşmada forma giyen Carole, gol katkısı veremedi. 

Kayserispor yolunu tuttu

İkinci defa Süper Lig'e gelen Lionel Carole, 2021 yılında Kayserispor ile anlaşma sağladı. Bu sezon tüm maçlarda görev alan Carole, toplam 18 karşılaşamda forma giydi ve 1 asist yapabildi.

Senin için hazırladığımız haberler