Lionel Messi 600 milyon Euro istiyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
14.03.2023 - 11:52 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 12:03

Transfer haberleri... Fransa Ligi takımlarından Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi'nin 600 milyon Euro istediği iddia edildi.

Lionel Messi 600 milyon Euro istiyor | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Al Hilal, Messi'yi istiyor

İspanya'da yayın yapan El Chiringuito'nun haberine göre; sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Lionel Messi'yi, Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Hilal kadrosuna katmak istiyor.

Messi, Al Hilal'den 600 milyon Euro istiyor

Haberde, Arjantinli yıldızın Al Hilal kulübünden istediği rakam da belli oldu. Buna göre Messi'nin Suudi Arabistan ekibinden toplamda 600 milyon Euro talep ettiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Hazard'dan transfer sözleri! Fenerbahçe...
Habere Git

"Suudi Arabistan, Messi için eşsiz bir fırsat"

Öte yandan, Real Madrid'in eski yıldız oyuncusu Guti Hernandez, Lionel Messi'nin Al Hilal iddiaları hakkında açıklamalar yaptı. Guti, "Suudi Arabistan, Messi için eşsiz bir fırsat" şeklinde konuştu.

PSG kadroda tutmak istiyor

Paris Saint-Germain'in Lionel Messi'yi gelecek sezonda kadroda tutmak için Arjantinli oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor. 35 yaşındaki yıldız oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.

Inter Miami de ilgileniyor

Bu sezon forma giydiği 31 maçta 18 gol ve 17 asist ile oynayan yıldız oyuncuyu MLS Ligi takımlarından Inter Miami de kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Gerard Pique: "Futbolu hiç özlemiyorum"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler