Lionel Messi: "Barça'ya olan aşkım asla değişmeyecek"

04.09.2020 - 19:35 | Son Güncellenme: 04.09.2020 - 19:42

Barcelona Lionel Messi son dakika haberleri.. Lionel Messi, Barcelona'dan ayrılacak mı? İşte detaylar...

Lionel Messi: "Barça'ya olan aşkım asla değişmeyecek"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden FC Barcelona forması giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi, takımda kalacağını açıkladı.

"Bartomeu'nun kulüp yönetimi tam olarak felakettir"

Geleceği ile ilgili Goal'e konuşan Messi, "Bartomeu'nun kulüp yönetimi tam olarak felakettir. Mutlu değilim. Ayrılmama izin verilmedi ve yasal bir anlaşmazlığın önüne geçmek adına kulüpte devam edeceğim" dedi. 

"Barça'ya olan aşkım asla değişmeyecek"

Kulübe olan aşkının sorgulanmasına üzülen Messi, "İnsanların beni sorgulaması incitiyor. Bu aynı zamanda kimin kim olduğunu görmeme yardımcı oldu. Bir sürü sahte insan var. Bu kulübe olan aşkım sorgulandığında canım yandı. Barça'ya olan aşkım asla değişmeyecek" şeklinde konuştu. 

"Kulüp her zaman günü kurtardı"

Kulübün her zaman günü kurtardığını belirten Arjantinli yıldız, "Kulüp her zaman günü kurtardı. Daha önce de söyledim, her zaman ailemin ve kulübümün iyiliğini istedim. Zor bir yıl oldu, antrenmanda, sahada ve soyunma odasında çok acı çektim. Kulüp bana faksı 10 Haziran'dan önce göndermediğimi söyledi ama sezon devam ediyordu ve bunu söylemek doğru zaman olmazdı. Ayrıca başkan bana her zaman 'Sezon bitti mi kalıp kalmayacağının kararını iletirsin' dedi, bana asla bir tarih belirtmedi" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler