Andres Iniesta'dan Lionel Messi açıklaması! Barcelona'ya geri dönecek

Orhan Gülek
30.10.2022 - 12:35 | Son Güncellenme: 30.10.2022 - 12:49

Barcelona'nun efsane futbolcusu Andres Iniesta, eski takım arkadaşı Lionel Messi'nin bir gün Katalan ekibine geri dönebileceğini açıkladı. İşte detaylar.

Andres Iniesta'dan Lionel Messi açıklaması! Barcelona'ya geri dönecek

AJANSSPOR - HABER

Barcelona'nın eski orta saha oyuncusu Andres Iniesta, Barcelona'da uzun yıllar beraber oynadığı Lionel Messi'yle ilgili gündem olacak açıklamalarda bulundu.

Eski takım arkadaşı Lionel Messi'ye övgülerde bulunan efsane futbolcu Andres Iniesta, PSG'ye transfer olan Messi'nin bir gün  Barcelona'ya dönebileceğini belirtti.

"Barcelona'ya dönmek kolay değil ama Leo dönebilir"

Arjantin basınından TyC Sports'a konuşan Iniesta "Leo'nun dünü ve bugünü tamamen farklı. O, bir numara. Yaptığı tek şey büyümek, gelişmek ve takım arkadaşlarını en iyiye taşımak. Messi'li bir takımın şampiyonluk yaşamak için büyük bir avantajı vardır. Onun yaptığını yapabilen birisini daha görmedim. Barcelona'ya dönmek kolay değil ama Leo dönebilir. Bu daima bir ihtimal dahilinde" dedi.

İlgini Çekebilir
Bir Messi'ymiş Barcelona!
Habere Git

"Eğer Messi Dünya Kupası'nı kazanırsa..."

21 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan 22. FIFA Dünya Kupası'yla ilgili görüşlerini de paylaşan Iniesta, şu ifadeleri kullandı:

"Arjantin, Dünya Kupası'nın favorilerinden. Genç ve tecrübeli oyuncularıyla birlikte büyük bir takım. Eğer Messi oradaysa, tabii ki favorilerden biridir. Diğer favori takımlarım Brezilya, İspanya ve Fransa... Eğer Messi Dünya Kupası'nı kazanırsa takım arkadaşı olarak çok mutlu olurum"

Iniesta futbolu bırakmıyor

Futbol hayatını Japonya'da devam ettiren Andres Iniesta, geçtiğimiz günlerde 1 yıl daha futbol oynayacağını dile getirmişti. İspanyol efsane yaptığı açıklamada Vissel Kobe kulübünde en az 1 yıl daha oynayacağını açıklayarak, "Japonya'da 1 yıl daha oynayacağım ve sonrasında neler olacak bakacağız. Barcelona'ya elbette dönmek isterim, orası benim evim ama teknik direktör veya Sportif Direktör olarak mı şimdiden bilemiyorum. Şu bir gerçek ki ben kendimi hala futbolcu olarak görüyorum" sözlerini kullandı.

Andres Iniesta'nın performansı

38 yaşındaki Andres Iniesta, bu sezon Vissel Kobe formasıyla çıktığı toplam 25 maçta 3 gol 3 asistlik katkı sağlayarak 1585 dakika görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler