Lionel Messi, Barcelona'ya Geri Mi Dönüyor? Xavi'den Açıklama...

İsa Kethüda
26.07.2022 - 15:47 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 15:54

Barcelona haberleri... İspanya Ligi takımlarından Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Lionel Messi'nin Katalan devine geri dönüp dönmemesi ile ilgili konuştu.

Lionel Messi, Barcelona'ya Geri Mi Dönüyor? Xavi'den Açıklama...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Yarın hazırlık maçında İtalyan devi Juventus ile karşılaşacak Barcelona'da teknik direktör Xavi Hernandez ve yeni transfer Robert Lewandowski düzenlenen basın topklantısında açıklamalarda bulundu. Xavi, Lionel Messi'nin hakkında da konuştu.

Xavi: "Gelecekte ne olur göreceğiz"

Xavi, "Leo Messi'nin PSG ile sözleşmesi devam ediyor, bu sebeple şu anda geri dönüşü üzerine konuşmanın pek bir anlamı yok ama gelecekte ne olur göreceğiz. 

"O tarihin en iyi futbolcusu"

O tarihin en iyi futbolcusu, hala dünyanın en iyisi. Başkanın da dediği gibi umarım Barcelona kariyeri henüz bitmemiştir" dedi. 

Lewandowski: "Adım adım zirveye çıkacağız"

Basın toplantısında konuşan Robert Lewandowski ise, "Kafamda hep goller atmak, kazanmak var. Bu bir rakibe karşı da olabilir, antrenman da olabilir, fark etmez. Bu benim mantalitem. 

Takımda bir sürü, başarıya aç genç oyuncu bulunuyor. Bu kadroda müthiş bir potansiyel mevcut. Hep birlikte, adım adım zirveye çıkacağız."

Senin için hazırladığımız haberler