Espor Haberleri | Lionel Messi bu kez de PUBG Mobile'da!

Orhan Gülek
29.10.2022 - 10:30 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 10:40

Oynadığı futbolla dünya genelinde 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kuran Messi, PUBG Mobile ile anlaşma sağladı. Yıldız oyuncu, Kasım ayından itibaren oyunda yer alacak

Espor Haberleri | Lionel Messi bu kez de PUBG Mobile'da!

AJANSSPOR - HABER

Dünyanın en popüler oyunlarından PUBG Mobile, Lionel Messi ile anlaşma sağladı. Futbol denilince akla gelen ilk isimlerden olan Messi, kasım ayından itibaren PUBG Mobile'de yer alacak.

Messi bu kez yeşil sahada değil

Lionel Messi son yılların en popüler oyunlarından PUBG Mobile'a geliyor. Oynadığı futbolla dünya genelinde 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kuran Messi, PUBG Mobile ile anlaşma sağladı. Kasım ayından itibaren oyunda yer alacak Messi bu kez yeşil sahada değil mobil oyunda hayranlarıyla buluşacak.

Messi: "İnanılmaz derecede faydalı buluyorum"

ShiftDelete'in haberine göre; Messi kasım güncellemesi ile PUBG Mobile'a geliyor. "Video oyunları her zaman hayatımın büyük bir parçası olmuştur." diyen Messi, sözlerine şu şekilde devam etti;

"Oyunu antrenman yapmadığım zamanlarda rahatlamak, eğlenmek, takım arkadaşlarımla ve ailemle bağlantı kurmak için inanılmaz derecede faydalı buluyorum.

"Sabırsızlanıyoruz"

Tencent Games PUBG MOBILE Yayıncılık Başkanı Vincent Wang ise "Böylesine küresel bir spor süperstarının PUBG MOBILE'a katılmasından dolayı son derece şanslıyız! PUBG MOBILE oyuncularının çoğunun zaten büyük futbol tutkunu olduğunu bildiğimizden dolayı, bu sporu oyun içinde desteklemek ve yeni hayranları heyecanımıza ortak kılmak için sabırsızlanıyoruz" diye konuştu.

Bu iş birliği, oyun içi kıyafetlerden oluşan benzersiz bir koleksiyonu ve oyuncuların savaş alanında sportif hünerlerini göstermelerine olanak tanıyan, sınırlı bir süre için mevcut olacak bazı öğeler içerecek. Ortaklık hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki günlerde açıklanmaya devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler