David Beckham, Lionel Messi için eski bir askeri koruma olarak tuttu

Aleyna Gürgen
25.08.2023 - 21:18 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 21:42

Inter Miami ortaklarından David Beckham, Lionel Messi’yi koruması için eski bir MMA dövüşçüsü ile anlaştı.

David Beckham, Lionel Messi için eski bir askeri koruma olarak tuttu

Amerika Major League (MLS) ekiplerinden Inter Miami’de Lionel Messi için güvenlik üst düzeyde. Eski bir Amerikan donanması askeri olan yeni koruması, Arjantinli oyuncuyu sahada olduğu anlarda dahi adım adım takip ediliyor. 

Beckham’dan Messi’ye özel koruma

Inter Miami yıldız futbolcunun güvenliği için hiçbir masraftan kaçınmıyor.  The Sun gazetesi, kulübün ortaklarından eski futbolcu David Beckham'ın Messi için özel güvenliği tutan isim olduğunu yazdı. Bazı kaynaklarda özel korumanın Messi'yi korumak için günlük 10 bin Dolar aldığı bildirildi.

Otobüste, sahada her an takipte

Lionel Messi’nin koruması, ünlü futbolcunun yayınlanan bazı videolarının ardından dikkat çekti. Yassine Chueko isimli koruma, Inter Miami’nin Cincinnati ile karşılaştığı maç ile gündem oldu. Messi’nin Leonardo Campana’nın attığı golü kutlamak için saha kenarına geldiği anlarda korumasının da koşarak ünlü futbolcuyu takip ettiği görüldü. Yassine Chueko’nun takım otobüsü dışında da sürekli Messi’ye yakın olduğu belirtildi.

Hem eski asker hem de MMA dövüşçüsü

Messi’yi korumak için işe alınan Yassine Chueko geçmişi ile de ön plana çıktı. Chueko’nun daha önce Irak ve Afganistan’da görev yapmış eski bir Amerika Birleşik Devletleri Donanması askeri olduğu öğrenildi. Deneyimli eski askerin ayrıca dövüş sanatları eğitimi aldığı ve birçok MMA müsabakasında dövüştüğü belirtildi. 

Amerika’da Messi rüzgârı

Lionel Messi, Inter Miami'deki performansı ile göz dolduruyor. Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi isimlerinden biri olarak kabul edilen Arjantinli, Amerika ekibiyle  şimdiye kadar 8 resmi maça çıktı. Messi, bu karşılaşmalarda 10 kez fileleri havalandırdı, 3 de asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler