Lionel Messi yarın son maçına mı çıkıyor? Hocası açıkladı

25.03.2022 - 11:53 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 11:58

Efsane olduğu Barcelona'dan ayrılarak transfer olduğu PSG'deki mutsuz olan Lionel Messi ile ilgili Ajrantin Milli Takımı'ndan da kötü haber geldi. İşte detaylar...

Lionel Messi yarın son maçına mı çıkıyor? Hocası açıkladı

Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Lionel Scaloni, Güney Amerika Dünya Kupası elemeleri maçında Venezuela ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

"Belki de Messi'nin son maçı olacak"

Dünya Kupası Güney Amerika Elemele Grubu'nda Brezilyalı'nın 7 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Arjantin'de 43 yaşındaki teknik direktör Scaloni yaptığı açıklamada, "Messi Venezuela karşısında oynayabilir. Venezuela maçı Arjantin'de oynayacağımız son eleme maçı. Gelecek ne getirir bilmiyoruz. Belki de bu Messi'nin evimizdeki son maçı olacak. Bu yüzden Arjantin'e en iyi şekilde veda edebilir." ifadelerini kullandı.

Messi'nin PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elendiği maçta iyi oynadığını belirten Arjantinli çalıştırıcı, "Takımı da maçın genel anlamda hakimiydi ancak yine de Şampiyonlar Ligi'nin dışında kaldılar. Bu kimse tarafından beklenmiyordu." dedi.

İlgini Çekebilir
Messi ıslıklandı eşi Antonella gözyaşlarını tutamadı!
Habere Git

Messi Barcelona'ya mı dönecek?

Öte yandan Paris Saint-German'de mutsuz olan Lionel Messi'nin eski takımı Barcelona'ya geri döneceği iddialar ortaya atırken Barcelonalı futbolcu Jordi Alba eski takım arkadaşı hakkında konuştu.

"Barcelona'ya dönmek için ikna edilebilir"

Alba, El Larguero'ya yaptığı açıklamada, "Messi ve PSG için şu an işler istedikleri gibi gitmiyor ve bu hiç kolay bir süreç değil, ama futbol böyle bir oyun. Onu başka bir formayla görmek zor olsa da hala dünyanın en iyi futbolcusu. Çok fazla eleştiri aldı, ancak gelecek yıl çok daha iyi olacağına eminim. Messi, birlikte en iyi anlaştığım oyuncuydu ve geri dönerse çok iyi olur. İyi bir arkadaş olduğu için ayrıldıktan sonra çok acı çektim. O, Barcelona'ya dönmek için ikna edilebilir." şeklinde konuştu.

Görüşme yok

Lionel Messi'nin Barcelona'ya dönme ihtimali ile ilgili Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın danışmanı Enric Masip ise Arjantinli süper starın dönüşünün imkansız olmadığını ancak Messi ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler