Lionel Messi'den Arjantin açıklaması!

15.06.2024 - 19:15 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 19:28

MLS ekiplerinden Inter Miami'nin dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Messi'nin sözleri...

Lionel Messi'den Arjantin açıklaması!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi, ülkesi Arjantin ile Guatemala'ya karşı Copa America öncesi oynadıkları hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Arjantin'den farklı prova

21 Haziran - 15 Temmuz tarihleri arasında oynanacak olan Copa America öncesi hazırlıklarını sürdüren Arjantin Milli Takımı, Guatemela ile karşı karşıya geldi.

Arjantin, rakibini Lionel Messi (2) ve Lautaro Martinez (2) golleriyle 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Messi'den Arjantin sözleri

ESPN'in aktardığına göre; Lionel Messi, Guatemala maçının ardından Arjantin Milli Takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

"Tekrar deneyeceğiz"

Messi, tekrardan Copa America'yı kazanma ihtimalleri hakkında, "Bizim için işler giderek zorlaşacak, hiçbir şey bizim için kolay olmayacak. Ama tekrar deneyeceğiz" dedi.

Sözlerine devam eden Arjantinli yıldız, "Her zaman olduğu gibi aynı istekle, her antrenmanda aynı yoğunlukla çalışıyoruz. Bu maçlarla her zaman olduğu gibi karşı karşıyayız" şeklinde konuştu

15 kez zaferle ayrıldılar

Lionel Messili Arjantin, son olarak 2021 yılında Copa America'yı kazanmayı başardı. Tangocular, tarihlerinde ise bu kupayı 15 kez müzesine götürdü.

Senin için hazırladığımız haberler