Lionel Messi'den yılların itirafı: "O en iyisiydi"

Cem Ergün
19.06.2024 - 17:31 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 17:48

MLS ekiplerinden Inter Miami'nin formasını giyen Lionel Messi, kariyerinde rakip olduğu yıldız futbolcu hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Detaylar...

Lionel Messi'den yılların itirafı: "O en iyisiydi"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Inter Miami forması giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi, Abitare için hazırlanan Podcast programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Messi, Barcelona'da forma giydiği dönemde rakip olduğu Real Madrid'in yıldızı için, "O, en iyisiydi" dedi. İşte Lionel Messi'nin sözleri...

"O en iyisiydi"

Lionel Messi, yaptığı açıklamada kariyeri boyunca kendisini saha içerisinde en çok sinirlendiren ismin Sergio Ramos olduğunu kaydetti. Messi, "Sergio Ramos ile çok tartışırdık. O en iyisiydi, beni sahada en çok kızdıran oyuncuydu." ifadelerini kullandı.

"El Clasico'da hep çok tartışırdık"

Sözlerine devam eden Arjantinli 10 numara, "Sonradan takım arkadaşı olduk ama El Clasico'da hep çok tartışırdık ve baskılı maçlar olurdu." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fransa'ya Kylian Mbappe'den kötü haber!
Habere Git

İspanya'da rekabet ettiler

Kariyerinin önemli bir bölümünü Barcelona'da forma giyerek geçiren Lionel Messi, o dönemler Real Madrid'in İspanyol stoperi Sergio Ramos ile büyük bir rekabetin parçası oldu.

Paris'te buluştular

Barcelona ve Real Madrid'in iki büyük yıldızı, yıllar sonra Fransız ekibi Paris Saint-Germain'de takım arkadaşı oldu.

"O, futbolun yetiştirdiği en iyi oyuncu"

Sergio Ramos, Paris ekibine imza attıktan sonra PSG TV'ye yaptığı bir açıklamada Lionel Messi'ye övgüler yağdırdı. Ramos, "Messi'ye karşı oynarken yıllarca acı çektim. Şimdi ondan zevk alıyorum. O, futbolun yetiştirdiği en iyi oyuncu." şeklinde konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler