Lionel Messi'nin 'İndirim' çağrısına yanıtı belli oldu

02.06.2021 - 17:49 | Son Güncellenme: 02.06.2021 - 17:56

Son dakika transfer haberleri... Lionel Messi Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak mı, maaşında indirim yaptı mı? İşte Barcelona - Messi anlaşmasında son durum!

Lionel Messi'nin 'İndirim' çağrısına yanıtı belli oldu

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Lionel Messi'nin Barcelona'daki geleceği netlik kazandı. Yıldız oyuncu, yönetimden gelen indirim çağrısını karşılıksız bırakmadı ve yeni sözleşmeye 'Evet' dedi. 

Messi'nin sözleşmesi ne zaman sona erecek?

2020 yılında Barcelona ile ayrılık noktasına gelen Lionel Messi, başkanın değişmesiyle birlikte bu kararı ertelemişti. Arjantinli oyuncunun 30 Haziran 2021'de bitecek sözleşmesi ise kafalarda soru işareti yaratıyordu. Çünkü PSG ve Manchester City'nin de Messi'yi transfer etmek istediği biliniyordu.

Barcelona ve Messi yeni sözleşmeye imza atıyor

Barcelona'da Joan Laporta, başkan seçilmesinin ardından Arjantinli yıldız ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz haftalarda bu görüşmelerin olumlu ilerlediği basına yansırken, bugün de nihai karara varıldığı iddia edildi. İspanyol basını, Messi'nin yönetimden gelen maaş indirimi talebine olumlu karşılık verdiği ve sözleşmesinin 2023'e kadar uzatılacağı kaydedil.

Messi geçen sezon kaç gol attı ve kaç asist yaptı?

Attığı 30 golle bu sezon La Liga'yı gol kralı olarak tamamlayan Messi, toplam 47 maça çıkarken 38 gol atıp 11 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler