Lionel Messi'nin paylaşımı rekor kırdı! Ronaldo'yu geride bıraktı...

18.07.2021 - 14:17 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 14:23

Son dakika haberleri... Lionel Messi'nin Copa America'yla çektiği fotoğrafı spor dünyasının en çok etkileşim alan içerikleri arasına girdi. İşte detaylar...

Lionel Messi'nin paylaşımı rekor kırdı! Ronaldo'yu geride bıraktı...

AJANSSPOR - HABER

 

Arjantinli futbol süperstarı Lionel Messi, Cumartesi günü Copa America zafer fotoğrafıyla Instagram'da tarihi bir rekor kırdı.

 

Süperstarın Copa America kupasıyla paylaştığı gönderi, 19.9 milyon beğeni alarak platformun şimdiye kadarki en çok beğenilen spor fotoğrafı oldu.

Messi: "Şükürler olsun!"

Zaferin ardından Messi, Copa America kupasıyla bir fotoğrafını paylaşarak, "Ne güzel bir çılgınlık! Bu inanılmaz! Şükürler olsun! Biz şampiyonuz."

 

Arjantin geçen hafta Brezilya'yı 1-0 yenerek kupayı kazandı ve Messi geçen hafta turnuvanın en iyi oyuncuları arasında seçildi.

Ronaldo'yu geçti

Messi'nin Copa America paylaşımı, Cristiano Ronaldo'nun Maradona'nın ölümünden sonra paylaştığı fotoğraftan daha fazla etkileşim aldı. Ronaldo'nun Maradona'nın arkasından paylaştığı ve duygusal bir not düştüğü fotoğrafı 19.8 milyon kez beğenilmişti. Messi'nin fotoğrafı her saat binlerce yeni beğeni alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler