Şenol Can: Lisans Sorununu Çözdüm, Hedefim Süper Lig

Salim Manav
11.05.2022 - 12:36 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 12:43

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Kasımpaşa'da görev alan genç teknik direktör Şenol Can, lisans sorununu çözdüğünü ve tekrardan ligde çalışmak istediğini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Şenol Can: Lisans Sorununu Çözdüm, Hedefim Süper Lig

AJANSSPOR HABER

Fatih Karagümrük'ü Süper Lig'e taşıyan ve ligde Karagümrük ve Kasımpaşa'da çalışan Şenol Can; Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, kariyer planlası hakkında konuştu.

Derbi yorumu

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Şenol Can, "Hafta sonunda Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini izledik. İki takım teknik direktörüne de teşekkür ediyorum; genç oyunculara şans verdikleri için. Önümüzdeki yıllarda genç oyunculara daha fazla şans vereceğiz diye düşünüyorum; sebebi de ekonomik koşullar ve yerli kuralı" dedi ve ekledi:

"Hedefim Süper Lig'de çalışmak"

"Ülkemizde genç hocalar çok başarılı. Hakemlerimiz ve futbolcularımız yurt dışında görev alıyor. Artık bizim de Avrupa'ya açılma zamanımız geldi. Benim de hedefim 5 büyük ligden birisinde görev almak. Lisans sorunu yaşamıştım. Bu sorun halloldu. Şu anda takım çalıştırmam da hiçbir sorun yok. İnşallah yeni sezonda hedefleri olan Süper Lig'de bir takımda çalışmak istiyorum. Pandemiden dolayı ara verilmişti, Oğuz Çetin önderliğinde gerçekleşen eğitim programlarına katıldım. TFF'yi de kutluyorum; genç hocalarımıza yatırım yapıyorlar. İnşallah bu böyle devam eder."

Roma ve Lazio'nun antrenmanlarını takip edecek

"İtalya'ya gideceğim; Roma ve Lazio kulüplerinde eğitim alacağım. Lazio'da Sarri, Roma'da da Mourinho iki beğendiğim teknik direktör, bu iki tecrübeli teknik adamın antrenmanlarını takip edeceğim"

Senin için hazırladığımız haberler