Trabzonspor transferde Danimarkalı futbolcuyu takibe aldı

07.06.2022 - 08:27 | Son Güncellenme: 07.06.2022 - 16:50

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Bruno Peres'in sakatlığının ardından sağ bek için takibe aldığı futbolcu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor transferde Danimarkalı futbolcuyu takibe aldı

Sezonu zirvede bitiren ve yeni sezonun transfer çalışmalarına ara vermeden başlayan Trabzonspor, Brezilyalı sağ bekin uzun süreli sakatlığı nedeniyle o bölgeye takviye yapmak için harekete geçti.

Fırtına, Avusturya-Danimarka maçına scout yolladı

Karadeniz ekibi, UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan Avusturya-Danimarka karşılaşmasına scout ekibi gönderdi. Bu durum Danimarka basınının, karşılaşmaya gelen scoutları paylaşmasıyla ortaya çıktı. Listede, Süper Lig'e yükselen İstanbulspor için de bir scoutun yer alması dikkat çekti.

Hedefteki isim Larsen

Fanatik'te yer alan habere göre, Trabzonspor'un karşılaşmada izlettiği futbolcunun Serie A ekibi Udinese ile sözleşmesi sona erecek olan Jens Stryger Larsen... 31 yaşındaki futbolcunun bonservisini eline alacak olması Trabzonspor'un iştahını kabartıyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Cavani sesleri
Habere Git

Avusturya karşısında galibiyeti getirdi

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup 2. maçında Danimarka, Avusturya'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti.  Trabzonspor scoutunun özel olarak izlediği Jens Stryger Larsen sahne takımının 2. golünü kaydederek Vikingler'e 3 puanı getiren isim oldu. Danimarka, bu sonuçla grupta puanını 6'ya yükselterek zirvede yer aldı. Avusturya ise 3 puanda kaldı.  

Jens Stryger Larsen'in performansı

Daha önce adı transferde Galatasaray ile de anılan Jens Stryger Larsen bu sezon Udinese formasıyla 11 maçta oynarken 1 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan tecrübeli sağ bek, Danimarka Milli Takımı formasını bugüne kadar 47 kez terletirken, 2 gol attı, 5 de asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler