Listedeki 3 isim belli oldu!

02.11.2019 - 13:33 | Son Güncellenme: 02.11.2019 - 10:38

Listedeki 3 isim belli oldu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un beIN Sports’ta katıldığı programda ‘2-3 takviye yapacağız’ sözleri taraftarı heyecanlandırdı. Sarı lacivertlilerin transfer listesi ortaya çıktı. Listede Kolarov, İrfan Can ve Visca gibi isimler var. Yönetim, bu isimlerin alternatiflerini de belirledi.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, devre arası transfer dönemini hareketli geçirebilir. Ali Koç transfer sinyali verirken liste de yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Sol bekte ilk aday Kolarov!

Fanatik gazetesinin haberine göre Fenerbahçe’nin önceliği Roma’dan Kolarov olacak. Roma’nın sözleşmesi biten oyuncuya teklif götürdüğü ancak şimdilik ikna edemediği kaydedildi.

Fenerbahçe, eğer Kolarov ocak ayına kadar yeni sözleşmeye imza atmazsa kendisine teklif sunabilecek. Yönetim, oyuncuyla anlaşma sağladığı takdirde Roma’yı ocak transferi için ikna edebileceğini düşünüyor.

Eğer bu transfer gerçekleşmezse, Fenerbahçe’nin ilk hedefi Rizespor’dan Melnjak olacak.

'Yeni Emre' İrfan Can!

Fenerbahçe’nin takviye düşündüğü bir başka bölge ise orta saha. Emre Belözoğlu’nun yerini doldurmayı planlayan yönetim tek aday olarak İrfan Can Kahveci’yi belirledi.

Milli futbolcunun ara transfer döneminde kadroya katılmasının zor olduğu ancak yönetimin buna rağmen tüm imkanlarını seferber edeceği bildirildi. Eğer transfer ocak ayında gerçekleşmezse sezonu sonu için söz kesilmeye çalışılacak.

Visca aşkı bitmiyor!

Başakşehir’den istenen tek futbolcu İrfan Can değil. Sarı lacivertliler, Edin Visca’yı da transfer etmek istiyor.

Kulübüyle sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan Boşnak futbolcu yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmıyor. Fenerbahçe bu transfer için Başakşehir’e paranın yanı sıra oyuncu da teklif etmeyi planlıyor.

Visca’ya alternatif olaraksa Inter’de forma şansı bulamayan Lazaro ile Zenit’le sözleşmesi bitecek olan Robert Mak isimleri gündemde.

Senin için hazırladığımız haberler