Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Kendini Riske Atmadı!

Burak Alaca
23.08.2023 - 21:43 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 22:21

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Hırvatkaleci Dominik Livakovic takımı Dinamo Zagreb'in UEFA Avrupa Ligi play-off turu'nda oynayacağı Sparta Prag maçı öncesi antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Kendini Riske Atmadı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Dinamo Zagreb'in Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, yarın takımının UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynayacağı Sparta Prag maçı öncesi son antrenmana çıkmadı.

Gelişi maç için ertelendi

Fenerbahçe, uzun zamandır görüşmelerini sürdürdüğü ve her konuda anlaşma sağladığı Dominik Livakovic'i davet etmişti. Livakovic'in dün İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyordu. Dinamo Zagreb, Fenerbahçe'den Avrupa Ligi maçı için bir süre mühlet istemişti.

 

Şampiyonluğu biliyor

Livakovic kariyerine ülkesinin NK Zagreb kulübünde başladı. 4 sezonluk NK Zagreb macerasından sonra ülkesinin dev kulübü Dinamo Zagreb'in yolunu tutan file bekçisi, 8 sezondur lacivert beyazlıların kalesini koruyor. Zagreb ile 6 lig şampiyonluğu bulunan Livakovic, 2 kez de Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

İlgini Çekebilir
Altay Bayındır'ın yeni adresi Manchester United
Habere Git

135 maçta kalesini gole kapadı

Livakovic, Dinamo Zagreb forması ile tüm kulvarlarda 288 maça çıktı. Bu maçlarda kalesinde 229 gol gören 28 yaşındaki kaleci, 135 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Başarılı kaleci aynı zamanda bu 288 maçta hiç kırmızı kart görmedi.

Altay dünya devine gidiyor

Dünyaca ünlü site The Athletic'ten Davin Ornstein'in haberine göre Altay Bayındır dün Yunanistan'ın başkenti Atina'da Premier League devi Manchester United için sağlık kontrolünden geçti. Andre Onana'nın ardından yedek kaleci rolü biçilen milli kalecinin transferinin kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler