Fenerbahçe'de Livakovic transferi bitti! İşte bonservis bedeli...

Akın Ungan
13.08.2023 - 01:06 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 01:14

Yabancı kaleci transferi isteyen Fenerbahçe, Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb ile anlaştı. Ali Koç yönetiminin ödeyeceği bonservis belli oldu. Detaylar...

Fenerbahçe'de Livakovic transferi bitti! İşte bonservis bedeli...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, uzun zamandır listesinde tuttuğu Dominik Livakovic görüşmelerinde sona geldi. Sarı-Lacivertliler yıldız kaleci için Hırvat kulüp Dinamo Zagreb ile anlaşma sağladı.

Resmi açıklama bekleniyor

Uzun zamandır kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Dominik Livakovic transferinin bittiği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in konu ile ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapacağı resmi açıklama bekleniyor.

İşte Livakovic'in bonservisi

Dominik Livakovic için Ali Koç yönetimi, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Hırvatistan Ligi temsilcisi Dinamo Zagreb'e 9 milyon Euro ödeme yapacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da!
Habere Git

Dünya Kupası'nda kendine hayran bıraktı

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan'ın yarı finale çıkmasında büyük pay sahibi olan Dominik Livakovic, gösterdiği performans ile adeta herkesi kendisine hayran bıraktı. Dominik Livakoavic, Dünya Kupası tarihinde seri penaltılarda 3 kurtarış yapan 3'üncü isim olarak adını tarihe yazdırdı.

Dominik Livakovic'in kariyeri

Livakovic kariyerine ülkesinin NK Zagreb kulübünde başladı. 4 sezonluk NK Zagreb macerasından sonra Dinamo Zagreb'in yolunu tutan file bekçisi, 8 sezondur Hırvat takımının kalesini koruyor. Zagreb ile 6 lig şampiyonluğu bulunan Livakovic, 2'de Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Dominik Livakovic'in performansı

Livakovic, Zagreb ile 288 maçta boy gösterdi. Bu maçlarda kalesinde 229 gol gören kaleci, 135 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Zagreb kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi. 

Senin için hazırladığımız haberler