Livakovic'in Fenerbahçe'ye Transfer Tarihi Açıklandı

21.08.2023 - 08:51 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 09:09

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Hırvat kaleci Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb ile anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Livakovic'in Fenerbahçe'ye Transfer Tarihi Açıklandı

AJANSSPOR HABER

Kaleye transfer yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir gündemine aldığı Dinamo Zagreb forması giyen Hırvat kaleci Dominik Livakovic transferinde gelişmeler yaşandı. 

Engel kalmadı

Hırvat basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe, uzun süredir gündemine aldığı başarılı kaleci için formasını giydiği Dinamo Zagreb ile anlaşma sağladı. Germanijak'ta yer alan habere göre Livakovic'in Fenerbahçe'ye transferinde hiçbir engel kalmadığı ve transferin gerçekleşeceği iddia edildi.

İstanbul onu bekliyor

AEK maçında Zagbeb'in en iyi oyuncusu olduğu ifadelerinin yer aldığı haberde Livakovic'in şık bir vedasıyla İstanbul'a gideceği iddia edildi. Ayrıca İstanbul'da taraftarların da  başarılı kaleciyi beklediğği bilgilerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin UEFA'daki rakibi Twente, Zwolle'yi 3-1 yendi
Habere Git

Livakovic'in geliş tarihi belli oldu

Dominik Livakovic'in Çarşamba günü İstanbul'a gideceği belirtilen haberde Fenerbahçe ve Dinamo Zagreb arasındaki anlaşmanın tamamlandığı vurgulandı.

Bonservisi belli oldu

Germenijak'da yer alan bilgilere göre, Fenerbahçe Dinamo'ya 9 milyon euro bonservis bedeli ve 1 milyon euro bonus ödeyecek. Fenerbahçe, Livakovic'in sözleşmesinde yer alan çıkış maddesini yerine getirecek.

Altay Bayındır gidecek

Fenerbahçe'de Livakovic'in transfer olmasından sonra milli kaleci Altay Bayındır ile yolların ayrılması bekleniliyor. Bayındır, taraftarlardan gelen tepkiler sonrasında takımda kalmak istemediği yönünde yönetime bilgi verdiği iddia edilmeye devam ediyor. Milli kaleciye Ajax ile Manchester United'in teklifi olduğu basında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler