Fenerbahçe, Livakovic'i 48 saat daha bekleyecek!

Akın Ungan
23.08.2023 - 14:28 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 14:46

Dominik Livakovic transferinde futbolcu ve kulübü Dinamo Zagreb ile anlaşan Fenerbahçe, Hırvatlar'ın teklifini kabul ederse 48 saat daha bekleyecek.

Fenerbahçe, Livakovic'i 48 saat daha bekleyecek!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, kaleyi yabancı bir isme emanet etmeyi planlıyor. Son Dünya Kupası'nda Hırvatistan kalesinde gösterdiği performans ile göz dolduran Dominik Livakovic ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, uzun zamandır listesinde tuttuğu eldiveni İstanbul'a getiremedi.

Bugün gelmesi bekleniyordu

Fenerbahçe, uzun zamandır görüşmelerini sürdürdüğü ve her konuda anlaşma sağladığı Dominik Livakovic'i davet etmişti. Livakovic'in bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyordu.

Dinamo Zagreb Fenerbahçe'den izin istedi

Fenerbahçe Livakovic'i İstanbul'a beklerken, Dinamo Zagreb cephesinden bir talep geldi. Daha önce de önlerindeki kritik maçlar bitene kadar Livakovic'i kadroda tutmak isteyen Dinamo Zagreb, Sarı-Lacivertliler'den Sparta Prag maçı için izin istedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’den Kayserispor’a haciz
Habere Git

Fener kabul ederse uçuş ertelenecek

Sports Digitale'in haberine göre Ali Koç yönetiminin Dinamo Zagreb'den gelen bu talebi kabul etmesi durumunda bugün yapılması planlanan uçuş 48 saat ertelenecek. Ayrıca Sarı-Lacivertliler'in, yeni transferin konaklaması için tuttuğu otelin de rezervasyonunda erteleme yapılacak.

Taraftarla vedalaştı 3 maça daha çıktı

Dinamo Zagreb'in geçtiğimiz ay oynadığı Hajduk Split maçı Fenerbahçe ile anlaştığı için Süper Kupa finalinde taraftar ile vedalaşan Dominik Livakovic'in son maçı olmadı. Livakovic, bu mücadelenin ardından 3 maça daha çıktı.

"Hala burada... Yarın kalede Livakovic olacak"

Öte yandan Dinamo Zagreb'in hafta sonu oynayacağı Sparta Prag maçı öncesi soruları yanıtlayan teknik direktör Sergej Jakirovic, Livakovic'in kalede olup olmayacağı hakkında "Livakovic mi? O hala burada. Bugünkü bilgilere göre yarın kalede Livakovic olacak" dedi.

İlgini Çekebilir
''Premier Lig'den iki oyuncuyla anlaştım, ikisini de Acun aldı''
Habere Git

Dominik Livakovic'in kariyeri

Livakovic kariyerine ülkesinin NK Zagreb kulübünde başladı. 4 sezonluk NK Zagreb macerasından sonra Dinamo Zagreb'in yolunu tutan file bekçisi, 8 sezondur Hırvat takımının kalesini koruyor. Zagreb ile 6 lig şampiyonluğu bulunan Livakovic, 2'de Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Dominik Livakovic'in performansı

Livakovic, Zagreb ile 288 maçta boy gösterdi. Bu maçlarda kalesinde 229 gol gören kaleci, 135 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Zagreb kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi. 

Senin için hazırladığımız haberler