Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic 5 yıllık sözleşme imzaladı

Akın Ungan
25.08.2023 - 15:42 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 15:54

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı kaleci, Volkan Demirel'in derbilerini izleyerek ikna olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic 5 yıllık sözleşme imzaladı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Dinamo Zagreb'in başarılı kalecisi Dominik Livakovic'i kadrosuna kattı. Son Dünya Kupası'na damga vuran Hırvat eldiven, 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Livakovic, imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Baki: "Kulüpten çıkabilirsem geleceğim dedi ve sözünü tuttu"

Livakovic'in imza töreninde yer alan Fenerbahçeli yönetici Selehattin Baki, "Dominik Livakovic, 15 gün önce bize bir söz verdi; Kulüpten çıkabilirsem Fenerbahçe'ye geleceğim dedi. Ve sözünü tuttu. Teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Hoşgeldin Livakovic" ifadelerini kullandı.

"Altay'ı dünya devine uğurladık"

Sözlerine devam eden Selahattin Baki, "Bugün milli gururlarımızdan Altay'ımızı dünya devine uğurladık. Aynı gün, Fenerbahçe'ye yakışan bir CV'ye sahip olan bir kaleciyi getirdi" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Zirveye uçan Kartal, 8 hocayı solladı
Habere Git

Livakovic: "Volkan Demirel'in derbilerini izleyerek ikna oldum"

İmza töreninde konuşan Livakovic, "Harika duygular içerisindeyim. Dün ve bugün için çok teşekkür ediyorum. Volkan Demirel'in derbi maçlarının özetlerini izleyerek ikna oldum. Büyük maçları severim. Baskı, performansımı artırır" açıklamasını yaptı.

Dominik Livakovic'in kariyeri

Livakovic kariyerine ülkesinin NK Zagreb kulübünde başladı. 4 sezonluk NK Zagreb macerasından sonra Dinamo Zagreb'in yolunu tutan file bekçisi, 8 sezondur Hırvat takımının kalesini koruyor. Zagreb ile 6 lig şampiyonluğu bulunan Livakovic, 2'de Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Dominik Livakovic'in performansı

Livakovic, Zagreb ile 288 maçta boy gösterdi. Bu maçlarda kalesinde 229 gol gören kaleci, 135 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Zagreb kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi. 

Senin için hazırladığımız haberler