Liverpool, 7-2'nin rövanşını çocuklardan aldı

09.01.2021 - 00:35 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 00:41

Ligde Liverpool'u 7-2 yenen ve koronavirüs sebebiyle zor günler geçiren Aston Villa, FA Cup 3. tur maçında Kırmızılar'ı ağırladı. Villa Park'ta oynanan maçı Liverpool kazandı ve adını bir üst tura yazdırdı. Peki Aston Villa - Liverpool maçı kaç kaç bitti ve golleri kim attı? İşte detaylar...

Liverpool, 7-2'nin rövanşını çocuklardan aldı

İngiltere FA Cup 3. tur maçında Liverpool, koronavirüs sebebiyle zor günler geçiren Aston Villa ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım, zorlu karşılaşmaya U23 takımıyla çıkmak zorunda kaldı.

Villa Park'ta oynanan maçı konuk ekip Liverpool 4-1 galip tamamladı ve adını bir üst tura yazdırdı.

Maça etkili başlayan Kırmızılar, Sadio Mane'nin attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikalarında Louie Barry eşitliği sağladı. Bu sonuçla devre 1-1 sona erdi.

Liverpool 60 ile 65. dakikalar arasında 3 gol buldu ve turu kopardı. Bu bölümde Liverpool'un golleri Wijnaldum, Mane ve Salah'tan geldi.

Bu sonuçla Liverpool bir üst tura yükselirken, Aston Villa elendi.

Öte yandan iki takım arasında oynanan son maçı Aston Villa 7-2 kazanmıştı.

Ehliyet alacak yaşta değiller

Aston Villa'nın birçok oyuncusunda koronavirüse rastlanılmıştı. Kulüp bu sebeple tesisleri karantinaya alırken maça U23 takımıyla çıkmaya karar vermişti. Liverpool karşısında sahaya çıkan Aston Villa'nın futbolcularını, aileleri stadyuma götürdü çünkü hiçbiri ehliyet alacak yaşta değildi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler