Liverpool, 90. dakikada Roberto Firmino ile güldü! 3-2

19.09.2018 - 02:55 | Son Güncellenme: 19.09.2018 - 02:55

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk karşılaşmasında Liverpool ile PSG, Anfield Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Liverpool etkili oyunu ve golcüleriyle PSG'yi 3-2 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk karşılaşmasında Liverpool ile PSG, Anfield Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Liverpool etkili oyunu ve golcüleriyle PSG'yi 3-2 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı.

Maça iyi başlayan Liverpool 30. dakikada Andy Robertson sol taraftan yaptığı ortaya ceza sahası içinde kafa vuruşunu yapan Daniel Sturridge  Liverpool'u PSG karşısında 1-0 öne geçirdi.

Ev sahibi ekip bu golden sadece 6 dakika sonra Jamer Milner'ın penaltıdan attığı golle skoru 2-0 yaptı.

PSG, Milner'ın penaltı golüne 40. dakikada Thomas Meunier ile cevap verdi. 2-1

Karşılaşmanın ilk yarısı Liverpool'un 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

Beraberlik golü arayan PSG aradığı golü 83. dakikada Fransız yıldız Kylian Mbappe ile buldu. 2-2

Maç böyle mi bitecek derken ilk golü atan Sturridge'ninyerine oyuna giren Roberto Firmino uzatma dakikalarında attığı golle Liverpool'u 3-2 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca Liverpool, sahasında konuk ettiği karşılaşmada PSG'yi 3-2 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı.

Grubun bir diğer karşılaşmasında Kızılyıldız ile İtalyan ekibi Napoli karşılaştı. Maç başladığı gibi 0-0 berabere bitti.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler