Jürgen Klopp'tan flaş karar! Liverpool açıkladı

Akın Ungan
26.01.2024 - 14:18 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 14:27

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da şok ayrılık! Kırmızıların teknik direktörü Jürgen Klopp'un, sezon sonunda takımdan ayrılacağı duyuruldu. Detaylar.

Jürgen Klopp'tan flaş karar! Liverpool açıkladı

Premier Lig devi Liverpool'un 2015 yılından bu yana menajerliğini yapan Jürgen Klopp'un sezon sonunda takımdan ayrılacağı duyuruldu. Klopp'un veda mesajını Liverpool sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Klopp'un vedası

Jürgen Klopp, Liverpool sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda şu açıklamaları yaptı: "Bunu ilk kez duyduğunuz şu anda birçok insan için şok olduğunu anlayabiliyorum, ama elbette bunu açıklayabilirim ya da en azından açıklamaya çalışabilirim. Bu kulüple ilgili her şeyi seviyorum, şehirle ilgili her şeyi seviyorum, taraftarlarımızla ilgili her şeyi seviyorum, takımı seviyorum, kadroyu seviyorum"

"Enerjim tükeniyor"

Klopp, sözlerine şu şekilde devam etti: "Hâlâ bu kararı alıyor olmam, almam gereken kararın bu olduğuna ikna olduğumu gösteriyor. Nasıl söyleyeyim, enerjim tükeniyor. Şu anda iyiyim ama bu görevi tekrar, tekrar, tekrar yapamam. Birlikte geçirdiğimiz bunca sürenin hatrına size doğruları ben söylemek istedim"

İlgini Çekebilir
Bayern Münih'ten Cimbom'a son çağrı! Boey için dev bonservis
Habere Git

9 sezonda 7 kupa

Sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Jürgen Klopp, 9 sezonda 7 kupa kazanmayı başardı. Klopp, 9 sezonluk İngiltere macerasında Liverpool'a; Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, UEFA Süper Kupası, FIFA Kulüpler Şampiyonu, FA Cup, İngiltere Lig Kupası ve İngiltere Süper Kupası şampiyonlukları kazandırmayı başardı.

Jürgen Klopp'un Liverpool istatistikleri

Jürgen Klopp, 9 sezonluk Liverpool kariyerinde 464 maça çıktı. Klopp bu maçlarda 288 galibiyet,  96 beraberlik ve  80 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler