Liverpool - Arsenal maçı iddaa yorumu

22.08.2019 - 21:45 | Son Güncellenme: 22.08.2019 - 21:51

Liverpool - Arsenal maçı iddaa yorumu

125 kodlu Liverpool Arsenal maçı iddaa tahminleri ve oranlarını haberimizde bulabilirsiniz. İngiltere Premier Lig'in üçüncü haftasında Liverpool ile Arsenal karşı karşıya gelecek. İddaa tutkunları ise bu karşılaşmanın analizini ve iddaa tahminlerini ve yorumlarını merakla araştırmakta. İşte bu karşılaşma hakkındaki detaylar...

Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig’de şampiyon Manchester City’nin 1 puan gerisinde 2. Sırada tamamlayan Klopp’un öğrencileri, yeni sezona da oldukça iyi başladı. Ligin ilk haftasında Anfield’da Premier Lig’in yeni takımı olan Norwich City’i konuk eden Liverpool, rakibini 4-1 ile geçerek sezona 3 puan ile başlamıştı. Avrupa Süper Kupası’nda ise İngiliz ekibi Chelsea’yi penaltı atışları sonunda mağlu eden Liverpool, kupayı da müzesine götürdü. Bu maçın ardından, geçtiğimiz hafta Southampton deplasmanında yorgunluk belirtileri ve adaptasyon sorunu gözlemlenmesine rağmen Mane ve Firmino’nun golleriyle rakibini 2-1 mağlup eden Liverpool, sezona 2’de 2 ile başladı. Tabi Allison’un sakatlnaması ile birlikte kaleye geçen Begovic’in inanılmaz bir hata yaptığını da belirtmeden geçmeyelim.

Arsenal ise Unai Emery önderliğinde yeni sezona galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında Emery’nin ilginç bir şekilde rotasyona gitmesine rağmen Newcastle United’ı deplasmanda Aubameyang’ın tek golüyle geçen Arsenal, sezona 3 puan ile başladı. Geçtiğimiz hafta ise Burnley karşısında zorlandıklarını belirtelim. Özellikle duran top ve yan toplarda çok sıkıntı yaşayan Arsenal, buna rağmen ikinci yarıda Lacazette’nin zor pozisyonda bulduğu golle rakibini 2-1 mağlup edip Liverpool maçı öncesinde moral buldular. Yeni transfer Pepe, oyuna 2. Yarıda girerken David Luiz ise 90 dakika sahada kaldı.

Liverpool - Arsenal iddaa tahmini

Liverpool adına kolay bir maç olmayacağı aşikar ama özellikle Anfield Road’da müthiş bir grafikleri var. Arsenal karşısında da kazanacaklarını ve Premier Lig’de 3’te 3 yapacaklarını düşünüyorum. Liverpool galibiyeti kuponlara yazılabilir.

Liverpool Kazanır / MS 1 (1.30)

*Liverpool, Premier Lig’de iç sahada tam 39 maçtır kaybetmiyor.

*Liverpool, Arsenal’a karşı iç sahada oynadığı son 5 maçı kaybetmedi.

*Liverpool, Arsenal’a karşı evinde oynadığı son 3 maçı kazanmayı başardı.

*Premier Lig’de oynadığı son 11 maçı da kazanmayı başaran Liverpool, tarihihin en uzun galibiyet serisini yaşıyor.

*Liverpool’un bu sezon oynadığı 2 karşılaşmada ‘kgvar’ şeklinde sonuçlandı.

*Liverpool ve Arsenal’ın ligde oynadığı son 10 karşılaşmanın 8’i 2.5 gol üstü bitti.

*Liverpool ve Arsenal’ın Anfield’da oynadığı son 5 karşılaşma 2.5 gol üstü bitti.

*Liverpool ve Arsenal arasında oynanan son 3 karşılaşma ‘kgvar’ şeklinde sonuçlandı.

*Arsenal, Liverpool’a karşı oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi.

*Arsenal, Liverpool’a karşı deplasmanda oynadığı son 5 karşılaşmayı da kazanamadı.

DERLEYEN: Sarp Öğreten

Senin için hazırladığımız haberler