Liverpool, Arsenal’in fişini 2. yarıda çekti!

03.04.2021 - 23:51 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 23:56

İngiltere Premier Lig haberleri… Liverpool, milli futbolcumuz Ozan Kabak’ın 84 dakika forma giydiği haftanın en önemli karşılaşmasında Arsenal’i ikinci yarıda bulduğu peş peşe gollerle devirdi. İşte detaylar…

Liverpool, Arsenal’in fişini 2. yarıda çekti!

AJANSSPOR-HABER

Premier Lig’de şampiyonluk yarışına havlu atan Liverpool, Arsenal galibiyetiyle moral buldu. 30. haftanın önemli maçında rakibine Emirates’te konuk olan Kırmızılar, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Jota'nın oyuna girişi dengeyi değiştirdi

Liverpool’da 61. dakikada oyuna giren Diogo Jota 64’te Trent Alexander-Arnolt’ın harika asisti sonucu takımını öne geçirdi. 68’de Mohammed Salah farkı ikiye çıkardı. Son sözü 83. dakikada yine Jota söyledi. 

Ozan Kabak alkış topladı

Konuk takımda milli futbolcumuz Ozan Kabak mücadeleye ilk 11’de çıkarken 84. dakikada yerini Rhys Williams'a bıraktı ve başarılı bir futbol ortaya koydu. 

 

Bu galibiyetle Liverpool puanını 49 yaparak 5. sıraya yükseldi ve Şampiyonlar Ligi yarışında 4. durumdaki Chelsea ile puan farkını 2’ye düşürdü. Arsenal ise 42 puanla 9. sırada kaldı.  

Kırmızılar geçen sezondan çok uzakta

Öte yandan geçen sezon 31. hafta sonunda şampiyonluğunu ilan eden Liverpool'un, bu sezon 30. hafta itibariyle şampiyonluk ihtimalinin kalmaması da ilginç bir istatistik olarak yerini aldı.

 

Senin için hazırladığımız haberler