“Liverpool, her şeyi Ozan’dan bekledi!”

16.02.2021 - 14:48 | Son Güncellenme: 16.02.2021 - 15:14

Premier Lig’deki ilk maçında eleştirilen Liverpool'lu Ozan Kabak’a Alan Shearer sahip çıktı. İngilizlerin efsane golcüsü, “Ozan'ı o bölgeye koydular ve ondan savunmayı düzeltmesini beklediler. Tek başına bunu yapamazsınız'' dedi.

“Liverpool, her şeyi Ozan’dan bekledi!”

AJANSSPOR - DIŞ HABER 

Milli futbolcumuz Ozan Kabak, İngiltere’de tartışılmaya devam ediyor. Liverpool’un Leicester City'ye 3-1 kaybettiği maçta ilk kez görücüye çıkan savunma oyuncusuna önemli bir destek geldi.  

Ada'nın en golcüsü konuştu

Premier Lig tarihinin en golcü futbolcusu unvanını elinde bulunduran Shearer, Liverpool'un Ozan Kabak transferini değerlendirdi. İngiliz yıldız, ''Defansa futbolcu bulmak için her yeri aradılar. 

"Ozan tek başına sorun çözemez"

Ardından genç Ozan Kabak'ı o bölgeye koydular ve ondan savunmayı düzeltmesini beklediler. Ozan'dan bir anda gelip savunma problemlerini çözmesini istemek büyük bir istek. Tek başına bunu yapamazsınız'' ifadelerini kullandı.

Rio Ferdinand da destek verdi

Ada basınında bazı yorumcuların eleştirisini toplayan Ozan Tufan’a benzer bir destek de Rio Ferdinand’dan gelmişti. Bir dönemin ünlü stoperi, Liverpool’un yediği golü değerlendirirken "O görüntüde kalecinin durumu kontrol etmesi gerekiyor. Yeni, genç stopere seslen. Ona 'Çekil' de" ifadeleriyle faturayı kaleci Alisson’a kesmişti.

Senin için hazırladığımız haberler